שאלת מיקרוגל

תגליתוש

New member
שאלת מיקרוגל

יש לי בבית כלים גדולים לבנים (מין סירים או קערות) שהם טובים לבישול אוכל במיקרוגל. למשל אני מכינה בהם פסטה, עוף, תפוחי אדמה וכו'. הבעיה היא שכשיש לי אוכל במקרר (שאמא הביאה, שבושל על כיריים, שבושל במיקרו אתמול וכו') ואני רוצה לחמם אותו אני נאלצת לשים אותו בכלים הגדולים האלה לחמם ואז להעביר לצלחת. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות צלחות שיהיו טובות למיקרוגל כלומר שלא אצטרך לחמם בכלי ואז להעביר לצלחת שאוכל לחמם ישר בצלחת. איפה אפשר לקנות צלחות כאלה ואיך אדע שהן מתאימות למיקרו? ועוד שאלה בהנחה שאמצא צלחות כאלה לצלחות אין מכסה (בניגוד לכלים הגדולים) במה אוכללכסות אז את הצלחות על מנת שלא ללכלך את המיקרו

michalul

New member
חימום במיקרו

ניתן לחמם בכל סוגי הצלחות כל עוד אין פסי זהב/מתכת על הצלחת. לגבי בעיית המכסה - ניתן לקנות מכסה מפלסטיק שמיועד למיקרו, מניחים את המכסה על הצלחת וכך אין השפרצות. להערכתי ניתן למצוא את המכסה בסופרים או בחנויות לכלי בית.

זכוכית ../images/Emo48.gif

בכל מקרה אפשר לחמם בצלחות זכוכית. חלק מן הפלסטיקים גם אפשרי (צריך לבדוק את הסמלים בתחתית הכלי) אף כי לא כלכך רצוי. חג שמח!

goanin

New member
בכל צלחת אפשר לחמם

חוץ מאלה עם פס מתכת. בלי בעיה - תכניסי צלחות למיקרו

שרונית28

New member
בלת"ק

לי יש מכסה פלסטיק שאיתו אני מכסה את הצלחת כאשר אני מחממת אוכל במיקרו וככה המיקרו נשאר נקי. המכסה ממש זול אאל"ט עלה לי כ-10 ש"ח.

למעלה