שאלת מים

שאלת מים

קודם כל, מה שלומכם ? שנית, החלטנו להכניס מתקן מים הביתה, במקום לסחוב ארגזים מהסופר, ע"מ להקל על עצמנו ולו במעט. סיבה נוספת היא שלפעמים אנו "נתקעים" בלי מים מינרליים, כצרכנים כבדים של מים מינרליים (גם לבישול). אנחנו לא "סומכים" על איכות המים בתל אביב. היתה כתבה לפני מספר שנים על מספר רחובות (ביניהם שלנו), שהמים עוברים דרך צינורות אסבסט, וזה די מפחיד אותנו. כך שאם נעבור לתמי4 או דומיו (שמתחבר לברז), למעשה זה לא פותר לי את בעית המים, אולי קצת משפר אותה. חשבנו על המתקן של מי עדן, אולם בחשבון הכללי זה יוצא יקר מאוד (מעל 300 ש"ח לחודש), לאור הרגלי הצריכה שלנו. יש לכם פתרון עבורנו? אולי חברה אחרת, מכשיר שיכול לסנן טוב יותר? אשמח לשמוע רעיונות. תודה ושבת נעימה לכולכם.
 

cbr1100

New member
פתרון טוב....

לעבור לגולן :) :) כאן המים נקיים, טעימים.... חוץ מאיכות החיים והאויר הנקי, כמובן.....
 

רוני1955

Active member
צינורות אסבסט

אין כל מניעה להעביר מים בצינורות אסבסט. האסבסט גורם לבעיות אך ורק אם הוא נכנס למערכת הנשימה. הוא לא גורם לשום בעיות שקשורות למערכת העיכול. אין איסור באף מדינה בעולם להשתמש בצינורות אסבסט להולכת מים. כיום כבר לא בונים מערכות מים חדשות עם צינורות אסבסט רק מעצם העובדה שהפסיקו לייצר צינורות אסבסט, והפסקת היצור נבעה מהמחלות של פועלי היצור.
 
לא מוכנה לקחת את הסיכון

הרי מחקרים משתנים כל הזמן. לא נראה לי שאסבסט לא גורם לבעיות במערכת העיכול, הרי שם יש מיצים והם יכולים לפרק את האסבסט ולהושיט אותו דרך מערכת הדם לכל הגוף.
 

shelico

New member
סיבי אזבסט מסוכנים בנשימה בלבד

ואזבסט לא מסיס . החיתוך והשבירה שלהם בעייתית , אבל לא כצינור . לא צריך להגזים.. אולי עוד כמה שנים יתגלה שמי ששותה רק מים מינראלים - חייו בסכנה..(במיוחד מי ששותה עין גדי..)
 

שרונית28

New member
תנסי את לבדוק מחירים

בנביעות אני משלמת עבור 3 כדים כמעט שליש מחיר ממה שהציעו לך במי עדן.
 
תודה שרונית, אבדוק, אבל נאמר לי

על ידי מישהו שמחזיק את המכשיר של נביעות שהמכשיר (בו יש אפשרות חימום וקירור של המים) זולל המון חשמל. צריכה לבדוק גם את זה.
 

evilihi

New member
אבל נביעות זה לא טעים ../images/Emo13.gif

לא מסוגלת לשתות נביעות ועין גדי - יש לזה טעם מוזר... אם מים מינרלים - רק מי עדן... נעים מאוד ד"א. אחלה פורום
 

שרונית28

New member
עין גדי אני לא קונה רק משום שהם מייבשים את

השמורה. אני למשל לא אוהבת את הטעם של מי עדן. כל אחד למה שהוא רגיל
. יש אנשים שלא מבינים איך אני שמה לב לטעם של השונה במים, והכל עניין של הרגל.
 

evilihi

New member
גם אצלי לא מבינים איך אני שמה לב...

אבל פשוט יש הבדל..ובגדול.. גם קולה למשל אני יכולה להבדיל בין פחית בקבוק זכוכית ובקבוק פלסטיק.
 
למעלה