שאלת מיליון הדולר.......

עופר 123

New member
שאלת מיליון הדולר.......

או קצת פחות, אבל עדיין, מדובר בהרבה כסף ופרסום: האם הייתן מסכימות לדגמן ברשת חנויות למידות גדולות? שלכן, תוהה
, עופר

הציעו ! וסירבתי..כעת תשאל למה?

כיוון שאני לא דוגמנית
......עולם הדוגמנות לא ממש מעניין אותי...במיוחד שלא תמיד מדגמנים את מה שאוהבים באמת.... ממש לא...אבל ממש לא בשבילי...למרות שהיו לא מעט הצעות...

גילה37

New member
מקסימה מקסימה שלי ../images/Emo141.gif

המודעה של עופר היא לא דומה כלל וכלל לפריסום לנערות ליווי , זה מהות הפורום שלנו , אנחנו לא עוסקים בענייני דיאטה ולא משהו אחר אנחנו כאן נשים יפות וגברים האוהבים אותן , זו לא בושה להיפך אני בעד המודעה .. אולי צריך להסביר למה התכוון המשורר אבל אז היא לא תהיה קצרה ויעילה היא תהיה מעיקה ואנשים יתעלמו ממנה , ההודעה מתומצתת יפה בקצרה עעיניינית ומאוד מכובדת. אם יהיו כאלה שלא יבינו אותה ? כן אבל יהיו גם כאלה שיתלהבו ממנה? כן זה ימשוך תשומת הלב לשני הכיוונים וזה ישיג את המטרה שלך גילה

sherry 30

New member
עופר יקירי .....

מיליון דולר..... אמממממממ למה לא ... בהחלט כן ... נשמע טוב
שיהיה לך אחלה יום אוהבת שרי

אפרופו דוגמניות למידות גדולות...

שמתם לב שהדוגמניות האלה די דקיקות? הלוואי והייתי נראית כמו זוהר גבע ממתאים לי או כמו טלי לוונהל שדיגמנה השנה בשביל עונות (היתה מלכת יופי), שזה היה ממש חוצפה מצידם לקחת אותה לקטלוג... כך שאותנו (אותי בכל אופן) לא יקחו לדגמן כלום...

z i s y l e

New member
ללא קשר למידות גדולות....

הייתי מתביישת לעמוד ולהלך על במה לעיני כל.... כבר דיברנו על זה, לא?

האמת שכן...

זהו, אז הייתי מוכנה ואפילו הצעתי את עצמי בזמנו לרשת "מתאים לי" אבל לא נעניתי בחיוב. והאמת היא שהם באמת לא בחרו מישהי מאוד שמנה לדגמן להם אלא מישהי בעלת שומן פוטוגני מינימלי. אז מה יהיה אתי????? אם אני לא דוגמנית, מה אני שווה????? תוהה דובונבונית

את יכולה להיות רגועה

עייני בתשובתי לעיל, אף שמנה לא מתאימה לדגמן. אל תקחי את זה קשה.

לא קשור לכסף ולמידה

כל אדם בוחר את המקצוע שלו על פי מידת הענין שיש לו בנושא ועל פי מידת ההתאמה שלו למקצוע. אם הכיוון שלי בחיים היה דוגמנות לא הייתי מתנגדת לא לפרסום ולא לכסף

כן כן כן כן ושוב כן

הבעיה שאפילו לדוגמנות למידות גדולות, הם לוקחים מלאות ולא שמנות. אז... רק שיבקשו ואני ישר רצה למסלול

למעלה