שאלת מייבש כביסה

שאלת מייבש כביסה

כבר כמעט חודש יש לי מייבש כביסה חדש והוא עדיין לא הופעל (כל הכבוד לי על החיסכון
) מה בשום פנים ואופן לא להכניס למייבש מה חובה (אני יודעת ששום דבר לא חובה, עובדה חייתי בלי מייבש עד עכשיו.
) אבל בכל אופן, מה מאד כדאי (מגבות שיהיו רכות למשל...) אני בהחלט לא מתכוונת להיות מכורה למייבש

cirla

New member
אני למדתי על בשרי , לא להכניס מכנסיים!!!

הן מתכווצות, רק אם אין ברירה. אני מאוד מרוצה מהמייבש, אני מכניסה מצעים ומגבות בעיקר. בגדים דווקא פחות (אני תול האותם בבית) אפשר בעיקרון להכניס בגדים אבל קחי בחשבון שהם עלולים להתכווץ בכל אופן שימי
לתווית שעל כל בגד, יש שם סימן . בהצלחה ת-ת-ח-ד-ש-י-

laplusbelle

New member
אז ככה...

אני לא מכניסה גרביונים ובעיקר לא מכניסה דברי צמר כי זה מתכווץ, אז זהירות עם סוודרים גם אל תכניסי מעילים! לא להכניס בדים עדינים כמו משי, סאטן וכיו"ב זהירות עם ציפוי שמיכה: להכניס למכונה לבד בלי שום דבר אחר ביחד, כי אחרת כל שאר הכביסה תיכנס פנימה לציפוי ותיווצר סבטוחה שלמה עם קשרים וכלום גם לא יתייבש גם לא הייתי מכניסה לבנים עדינים נשאר בכל זאת מלא דברים ש"מותר" אז לא להיבהל: חולצות, מכנסיים, גרביים, לבנים שאינם עדינים, סדינים, ציפיות, מפות ועוד ועוד

לא מכניסים:

בגדים עדינים חזיות בגדי ניילון או גומי בגדי צמר בגדי קטיפה כל אלו לא מומלצים לייבוש במייבש. אני לא מכניסה בגדים שעשויים מפליס, ובגדים תרמיים או בגדי ריקוד, כי התכונות שלהם ייהרסו במייבש. אבל ממילא אלו מתייבשים מהר מאוד על החבל. אני לא מכניסה מכנסי בד כי חוששת שיתכווצו לי, אבל ג'ינס אני מכניסה בלי בעיה. ציפה של שמיכה - מומלץ לכפתר לפני ההכנסה הן למכונה והן למייבש. מה עוד אפשר להכניס למייבש בלי בעיה? טרנינגים, חולצות טריקו, מגבות, מצעים, גרביים, תחתונים, לא חסר. לפעמים אני מכניסה בגדים עדינים למייבש, בעוצמת ייבוש נמוכה - יש למייבש שלי אופציה כזו. ועצה: לא כדאי לייבש פריטים קטנים וגדולים יחד, כי לגדולים לוקח הרבה זמן להתייבש ובזמן הזה הם לא נותנים לקטנים להתייבש ונוצר בזבוז של אנרגיה. אם יש לי כביסה של הילד עם פריטים גדולים של המבוגרים, אתלה את הגדולים על החבל ואייבש את הקטנים.

למעלה