שאלת מיטת נוער

נייטי

New member
שאלת מיטת נוער

אני רוצה לקנות מיטה "של גדולים" לתומר. זאת כנראה צריכה להיות מיטה בהזמנה מיוחדת כי היא לא יכולה להיות באורך הסטנדרטי (אם הבנתי נכון זה 2.00 מטר) והיא לא יכולה להיות מיטת מעבר כי אני רוצה שזאת תהיה מיטה שתאפשר מיטה נפתחת שגם אנחנו יכולים לשכב בה כשיש צורך. ובקיצור - רוצה מיטת נוער באורך 1.80 (אפשר שהמסגרת תוסיף לאורך עוד כ-10 סמ) עם מיטה נפתחת וארגז מצעים. איפה קונים/מזמינים דבר כזה בלי לקחת משכנתא? אשמח להמלצות. תודה.

happy

New member
אצל נגר פרטי

יש ברחוב ג'בוטנסקי ברמת גן או פרדס כץ כמה נגריות שהן תכלס עושות את המיטות לחנויות. היום אחהצ אני אעבור שם (אני עומדת שם כל יום בפקקים בדרך הביתה מהעבודה) אני ארשם לך את הטלפון תתקשרי לברר.

נייטי

New member
מיטת מעבר לא מתאימה לנו אבל בזכותך

קנינו שםהיום את מיטת דגם גל. אחלה של מבצע, אחלה של מחיר, אחלה של מיטה. המיטה היא "כאילו" לתומר אבל היא בעצם יותר עבורי ועבור האיש. המטרה של מיטה נפתחת היא שאני אוכל להרדים את דניאל גם במיטה בחדר הילדים ולא רק במיטה הזוגית שלנו ובכך לאפשר לעצמנו גם כמה שעות זוגיות ולא רק בשלישיה. מאחר ואין לנו בבית שום מיטה נוספת, החלטנו שנקנה מיטה לתומר ולו רק בכדי שתהיה לנו מיטה נפתחת למטרה הנעלה ששמה "זוגיות". תאמיני לי, אין לך מושג כמה אני נבוכה וכאובה מכתיבת השורות האלה. אני לא מאמינה שהגעתי למצב העגום הזה עם דניאל ואני בעצמי לא מבינה את מה שכתבתי אבל נשבעת לך - יש הגיון.

זה מעניין מה שקורה בעיר הגדולה...

בדרך כלל, זוגות משקיעים כסף ואנרגיה בגיוון חיי הזוגיות שלהם, בין השאר בארגון שלישיות במיטה. ופתאום מתברר לי שהטרנד בעיר הגדולה הוא חזרה לזוגיות דואלית??? עכשיו אני מ-מ-ש מרגישה פרימיטיבית מהפריפריה...

לא יודעת לענות לגבי המיטה

אבל אני ממש מקנא בך גם אני רוצה לקנות מיטה לילדים אבל כנראה בינתים זה ישאר בגדר חלום.

נייטי

New member
זה בסדר גם אצלנו זה היה נשאר בגדר חלום

לולא ההתגיסות של הסבים והסבתות משני הצדדים.

למעלה