שאלת מטען

smile2life

New member
שאלת מטען

האם מטען של lenovo v100 אמור\יכול להתאים למחשב lenovo v200? זקוק בדחיפות למטען רכב, והמטען שהבאתי מהונג קונג התאים לTHINKPED T60 הישן שלי, אבל לא ממש מתאים ללאפטופ החדש. מצאתי מטען רכב שמתאים לv1000 אבל לא יודע אם יתאים גם לדגם הנמצא ברשותי מבחינת מתחים, ומתאם למחשב....

YossXP

New member
ככה.....

המטען של ה-V100 מתאים ל-V200 שמתאים ל-T60 שמתאים ל-V100 כך שאם יש לך מטען שמתאים ל-T60 הוא יתאים גם ל-V200

פיל לבן

New member
בנושא המטענים שמתאימים למתאימים...

יש לי 2 T60 בבית , ולכל אחד ש מטען שונה, אחד קטן יותר (16W) והשני גדול יותר (20W). זה אומר שאני יכול בשקט לחבר כל מחשב לכל מטען? , למה בעצם קיבלתי 2 מטענים שונים אם לא אמור להיות הבדל? תודה מראש

YossXP

New member
זה קצת שונה..

smile2life שאל לגבי מטען לרכב - ובמקרה זה יש רק אחד בעל הספק שמתאים לכל המחשבים. בקר למטענים האחרים - המטען בעל ההספק הגבוה יותר מיועד למחשבים בעלי צריכה גבוהה, בד"כ אלו המגיעים עם כרטיס מסך יעודי. לרוב, גם הספק הקטן יותר יעשה את העבודה - אם אתה לא עושה שימוש אינטנסיבי בכרטיס הגראפי. רצוי להמנע, אבל בהחלט אפשר להשתמש בו.

eladts

New member
מנצל"ש

למה למטענים של לנובו באירופה וישראל חיבור לחשמל של 3 פינים עם הארקה ("מיקי מאוס") ואילו בארה"ב חיבור של שני פינים ללא הארקה (צורת 8)? האם בטוח לחבר למטען אירופאי חיבור ללא הארקה (למשל עם מתאם תקע לשני פינים בלבד)?

למעלה