שאלת מטען USB

omernaor

New member
שאלת מטען USB

לאחרונה יש הרבה מטענים USB שטוענים שהם יכולים להטעין נגני MP3. אז קניתי אחד וניסיתי להטעין את הקריאייטיב שלי ולא הלך. ניסתי ZUNE 80 ולא הצליח. החזרתי לחנות ושם אמרו שיכול להיות שהנגן דורש לקבל גם אות DATA כנראה כדי לזהות חיבור למחשב... מה לעשות? לנסות מטען אחר? האם הם צודקים? תודה.

tweeg

New member
תשובה

קראיטיב ידועים בזה שהם צריכים מטען מקורי בקשר לzune אני לא יודע לא נשמע לי בקשר לאות,כי כשאתה עושה ניתוק בטוח אתה בעצם מנתק כל אות והנגן עדיין נטען(לא ספציפי לנגנים האלה)

omernaor

New member
מה שמבאס הוא שהקריאייטיב

שלי הוא ישן (SLIM) ומטען מקורי שלו יעלה הון... יש לך מושג מה ההבדל בין מטען מקורי למטען ג'נרי? איך הנגן יכול לדעת?

tweeg

New member
שאלה טובה

*אות דטה זה לא,מאיפה שקע חשמלי ישיג אות דטה?(מקוריים עובדים,הם לא יסתבכו עם המרות של חשמל לבינארית) *יכול להיות שזה חיווט שונה של הusb בצד של הנגן(כמו שאיפוד עשו עם הכבלי וידאו) או אפילו הוספה/החסרה של ערוץ/חוט(איך אומרים,בכוונה של חשמל?) לזיהוי כמובן שזה השערות

omernaor

New member
תודה ומוסיף

לכל מי שמשתמש במטען גנרי, אשמח אם תשתפו אותי בדגם המכשיר שברשותכם. תודה.

יאיר B

New member
אני משתמש בספק של הנדי מהסוג הבא:

http://www.handy.co.il/product.aspx?p_id=6991 קניתי באופיס דיפו במחיר הרשום באתר הנ"ל (הם כנראה משמשים כספק משנה שלהם). לא טוען זן מיקרו של קריאייטיב. כן טוען I7 ו-F2 של איאודיו. טען בעבר גם H10 של איריבר. הם טוענים שיכול לטעון גם איפוד (דור קודם, הוא נקנה לפני יציאת הדור הנוכחי ואין לי מושג מה קורה עם הדור הנוכחי שלהם).

למעלה