שאלת מטבח!!!!!!

שאלת מטבח!!!!!!

תנסו לתת לי תאורים ממשיים של המכשירים הבאים,כי אין לי מושג מה זה מה,ומה ההבדל ביניהם . מעבד מזון מערבל מקציף מיקסר ???????????????????

Hadar p

New member
אם השאלה איך הם נראים חזותית אז

הנה תמונות זה של מעבד מזון.....וזה לא בקטע פירסומי.....סתם זו תמונה שמצאתי... מעבד מזון חותך, מערבל, פורס, מגרד ועוד כל מיני בהתאם ליכולות שלו

Hadar p

New member
התפקיד של במיקסרים למינהם הם

בעיקר להקציף, לערבל וללוש.... לעוגות, הקצפת קצפות או ביצים וללוש בצק

keren1877

New member
וככה נראה המג´ימיקס...

ואני חייבת לציין שאני צוחקת פה כבר רבע שעה... זה באמת נורא קשה להבחין ביניהם!!!

keren1877

New member
אני אנסה...../images/Emo6.gif

שוללללללללה, קרעת אותי מצחוק פה עם ההודעה הזו... מעבד מזון: כמו מג´ימיקס (מקווה שאת זה את מכירה...) אבל צר יותר. מעין משפך הפוך עם סכין אחת... משמש לרוב לריסוק אגוזים וכו´ ועשיית רסק מפירות... מקציף: מכשיר שמתחברים אליו 2 מוטות מתכת, שניתן לרוב לפרק, ואיתו מקציפים ביצים. יכול להופיע גם בצורה של מוט עם סכין קטנה בקצה. מערבל: נראה לי שהכוונה היא למג´ימיקס, ראי ערך מעבד מזון, רק גדול יותר עם פתח בצד להכנת החומרים לערבול... וכנ"ל לגבי המיקסר...

נופר30

New member
תיקון קל קרן מעבד מזון = מגי´מקס

חברת מג´ימיקס היו הראשונים שהמציאו את מעבד המזון וככה נדבק להם השם אין הבדל מהותי ( אולי בחוזק וזה שמגי´מקס הכי טובים בתחום ) במגי´ימקס = מעבד מזון אפשר לעשות הכל : להקציף ביצים , לעשות עוגות בחושות , בצקים פריכים , תערובות למילוי בורקסים , קציצות ועוד אפשר גם להשתמש בו כפומפיה ועוד מקציף ידני : להקציף ביצים , שמנת מתוקה , לעשות דברים בבנמרי יש לו שתי אפשרויות אחת להקצפה ואחת לעירבוב של בצקים מיקסר : גדול מאוד בעל עוצמה הוא מתפקד ל: עוגות , בצקים ,לחמים , אפשר לחבר לו מטחנת בשר ואז לטחון בשר בבית לבד ויש לו גם במטחנת בשר אפשרות להכין קובות ונקנקים /נקניות בתיות אני אנסה לצלם לכן מחר בערב את כל המכשירים בבית ולהכניס לפורום

Hadar p

New member
ויש גם מערבל ידני (כך הוא נקרא)

שאיתו אני תוכנת ירקות בתוך מרק ועושה אותו סמיך יותר..... אפשר גם לגרוס בו עוגיות לפירורי עוגיות (ניסיתי והצליח)

נופר30

New member
ואם השאלה הייתה בשביל לקנות

אז המלצה שלי להתחיל ממעבד מזון + מקיסר ידני ורק מאוחר יותר להתפנק ולקנות מיקסר גדול ( שאני היום אומרת אך חייתי בלעדיו ) ולהנות מהחיים

אתי@

New member
צודקת, וכדאי לשים לב:

בחלק ממעבדי המזון יש גם אפשרות להקצפה, ואז אין צורך במקצף ידני. דרך אגב, לי יש מקצף ידני משופר, שיש לו אופציה להיות ידני או קבוע כמו מיקסר (יש לו קערה), וגם מתחבר אליו מערבל ידני. מוצר נהדר, שעלה במבצע 130 ש"ח (במקום 250).

נופר30

New member
כן צריך מקצף ידני

בכל המעבדי מזון יש הקצפה ומנסיון לא עובד כל כך מקצף ידני טוב כשצריך לעשות כל מיני דברים בבנמרי ואז יש בעיה עם המקצפים האחרים ( למרות שראיתי שגם בבלנדר מוט עכשוו יש מקצף ידני אז זה יכול להחליף)

השאלה היא לא בשביל לקנות,אלא...

אני עדיין קצת מבולבלת אבל בכל זאת נראה אם הבנתי. יש לי את המעבד מזון שמחובר אליו בלנדר,ויש לי מקציף ידני . פשוט באחד המתכונים הייתי צריכה לערבב קמח,סוכר,שוקולית,ביצים אז השאלה היא אם את פעולת הערבוב במקום לעשות ידנית עם כף,או שאפשר להכניס למעבד מזון (הפחד שלי היה שלהב הפלדה תחתוך את החומרים ואולי זה לא רצוי).

במעבד מזון

במהירות איטית יחסית. הבצק יוצא קצת דביק, אז אפשר בכף, אבל זה דורש קצת כוח.

נופר30

New member
אפשר במעבד מזון אבל עם הלהב פלסטיק

יש לך שם שני להבים אותו הדבר אחד פלסטיק ואחד מתכת הפלסטיק זה לבחישה של עוגות בחושות אין לך מה לדאוג בנושא

המערבל הידני כמעט הוריד לי אצבע

ביום שבת :-8 איזה חלק במג´ימיקס מקציף? מעניין אותי אם יש לי את החלק הזה.

נופר30

New member
יש לך מג´ימקס או מעבד מזון רגיל ?

במג´ימקס יש חלק לבן כזה שנראה כמו שני כנפיים עם פסים למטה ( אני אחפש בבית אם עוד יש לי אותו כי אני לא משתמשת בו אז לא זוכרת ממש איפה שמתי אותו אצלם ואשלח) אם יש לך מג´ימקס של מג´ימקס אז קיבלת אותו בקניה ( אלא אם כן ירשת כמו אמא שלי ואז אין לך ) בעיקרון מבג´ימקס צריכים להיות לך 2 דיסקיות 2 להבים אחד מתכת ואחד פלסטיק ועוד משהו לא מזוהה אז זה זה

למעלה