שאלת מחשב

Mega Babe

New member
שאלת מחשב

אני שוקלת האם למכור את פינת העבודה המחשבית שלי (פנטיום3, סורק, מדפסת צורב) ב1300 דולר פחות ממה שקניתי לפני שנה וחצי (2500$) או לשלוח לי בDHL ב350 דולר ולהתמקם לי עם העברית, התוכנות ובכלל... למישהו יש עצה? אני נוסעת להרבה זמן. תודה רבה!

roy269

New member
אז ככה...

אם את בכיוון לארה"ב מחשב חדש, עם ביצועים "קצת" יותר טובים מהמחשב שלך מהירות, נפח הרד דיסק, צורב, dvd , מודם מהיר יעלה לך בערך 1500 $ מפתה למדי.. מצד שני במחשב הישן יש לך את כל מה שאת צריכה (תוכנות, כתובות, מסמכים, עברית, תמונות ...) את מכירה אותו ואת תהפוכותיו. בשלבים הראשונים של ההתמקמות הוצאה של 1500 $ לטובת מחשב חדש היא הוצאה נכבדת. אז אולי אין לי תשובה נחרצת אבל הוספתי לך נקודות למחשבה בהצלחה במעבר

Mega Babe

New member
../images/Emo141.gifהמון המון תודה+../images/Emo53.gif

נקודה חשובה ביותר, אתה צודק. עוד נקודה היא לשמור על העצמאות שלך הכל בנוגע לשירותי מחשב ואינטרנט. חוצמזה למי שמעוניין ביררתי בdhl זה עולה בין 200-300 $ לשלוח את כל העסק הזה door to door יש לי שאלה על נושא אחר: האם כשמבקשים להאריך ויזת תייר (בהנחה שאקבל לחצי שנה) מבקשים לראות כרטיס טיסה הביתה שנקנה מבעוד מועד? כלומר- האם לקנות כרטיס פתוח לשנה או לחצי שנה? בקשר ליעד החזרה האם אז זה ישנה להם אם זה ישראל או אירופה? הזמנתי כבר כרטיס לשוייץ אבל אני מלאת חששות לא אכפת לי כבר לבטל אותו ולקנותround trip אני רק חייבת לעשות את זה מייד אם איתרת סימני חרדה מהסוג המתקדם לא טעית... תודה !!!

roy269

New member
אני לקחתי רק את ההרד דיסק..

כך שאת רואה יש מיגוון פתרונות. מסך זה באמת לא חכם לסחוב ניתן למצוא כאן מסכי 17" בפחות מ - 100 דולר ובקשר לשאר הפארנויות (מה שמראה על נפש בריאה) כאשר מבקשים להאריך שהות מבצעים זאת עם טופס -I-539 אם תכנסי לאתר ה - INS תמצאי את הטופס ואת ההוראות הנלוות לגבי הארכה של ויזת תייר B1 צריך לצרף את טופס I-94 - הטופס שאת מקבלת בכניסה לארה"ב בנוסף לטופס המלא, דורשים הצהרה בכתב המסבירה : א. הסיבה לבקשה ב. איך ההארכה תהיה זמנית, כולל איזה סידורים נעשו על ידך כדי לעזוב את ארה"ב (כאן כרטיס יציאה יכול לשכנע, אבל גם מכתב מ"מעביד" הממתין לך עם שובך לתחילת עבודה יכול להיות טוב) ג. איך תשפיע הארכת שהותך בארה"ב על עבודתך בארץ מגורך (האם זה לא יגרור פיטורין שלך, למשל) היתרון הוא שכל זמן שהגשת את הבקשה ולא קבלת סירוב את בבחינת שוהה חוקית בארה"ב בקצב שהם עובדים - כנראה שתספיקי לסיים את חצי השנה לפני שתקבלי תשובה ושוב לא משנה להם לאן את יוצאת בהצלחה

קלמטה

New member
אנחנו לקחנו את המחשב במטוס

כך שלא עלה לנו גרוש. אם יש לך צורב את יכולה לגבות את מה שחשוב לך, כך שהסיכון נמוך. אל תשלחי מסך או מדפסת, זה באמת טפשי. אם בכל זאת את רוצה לשלוח את זה ולא לסחוב, נסי דואר ישראל. תבררי גם איזה חלק מהסכום הוא ביטוח, אולי אפשר להוריד את זה (אם זה נניח חצי מהעלות).

ליילה

New member
הי מגה

קודם כל לגבי המחשב - גם אני לקחתי את ההארד דיסק, זה פותר הרבה בעיות, רק זכרי שההארד דיסק הוא חלק מאוד עדין ורגיש, צריך לקחת אותו בתיק איתך עטוף יפה ומוגן ככל האפשר, כדי שלא יהרס בדרך, זה אולי הפתרון הכי טוב, כי את כל היתר אפשר באמת לקנות מאוד בזול שם. עוד דבר שכדאי לקחת הוא מקלדת - כן כן , אם את רוצה להשתמש בעברית זכרי שהמקלדות שם, אין עליהן אותיות עבריות, והמדבקות שמדביקים הן מעצבנות ולא נוחות, אז שווה לעטוף את המקלדת בכמה סוודרים ולשים במזוודה. לגבי הכרטיס חזרה, אני יודעת שאי אפשר לצאת בכלל מהארץ בלי כרטיס חזרה, ולהם ממש לא איכפת לאיפה את חוזרת, העיקר שאת יוצאת משם.

Mega Babe

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif|תודה

sirpad

New member
אני ממליץ

לקחת רק את הכרטיסים כמו שאני עשיתי(לוח אם זיכרונות מעבד )קיצר בלי המארז הכבד ובלי המסך. קונים מארז בעשר דולר מרכיבים דיי בקלות והופ יש מחשב. מניסיון שלי אני ממליץ לקחת את הכרטיסים בתיק שעולה למטוס כי יש סריקות מיגנוט למטען שעלול לפגום ברכיבים. בהצלחה

למעלה