שאלת מחקר

Gilgam69

New member
הצלחה היא מידה אישית

כל אדם יכתיר הצלחה לפי ההגדרות שלו ולכן התשובות לא יהיו עקביות ויהיו גם כאלה שיקטלו תשובות של אחרים.

DDN

New member
קוטל את התשובה שלך! ../images/Emo8.gif

הדבר שיעשה משחק/פגישת משחק מוצלחת (לדעתי האישית) זה כימיה בין השחקנים למנחה. אני יכול לציין בלב שלם, שבפגישות בקבוצה של גיל, אני, וחברי "חבורת הצנונית" הפגנו כימיה, ואני הרגשתי כאילו כולנו, ערן, בן, אני וגם גיל נמצאים באותו ראש. כאילו כל אחד ידע מה השני רוצה, ואיך לעזור לו, וכולם תרמו להנאה המשותפת. זה היה שילוב של אווירה, שחקנים, מנחה מוצלח (אבל אל תגידו לגיל שאמרתי). זו דעתי.

Gilgam69

New member
לא רק שאתה לא קוטל את התשובה שלי

אתה רק מחזק אותה. תקרא בעצמך את ההודעה שלך, בשורה הראשונה בסוגריים... "לדעתי האישית" כתבת. זה בדיוק מה שאמרתי!!!

Gilgam69

New member
אהה, כן...

ו-GO צנונית ! ! !

כאילו דה

ברור שהצלחה היא הגדרה אישית. זה בדיוק העניין - אם זה היה משהו כללי - התשובה שלי היתה מספיקה לי

רמץ

New member
מלא דברים! אבל הנה שניים:

1) כאשר כל השחקנים מרגישים שהם הביאו תועלת וניצלו יפה את יכולותיהם. 2) Twistים עלילתיים בזמן שהשחקנים שקועים עמוק בעלילה ובמשחק תפקידים.

תשובה מוחצת (יתוש) ../images/Emo105.gif

משחק הוא מוצלח אם מידת ההנאה המשוקללת של השחקנים ו\או השה"מ עוברת את 5 בסולם יפה ירקוני לענייני שעשוע. בעצם, משחק מוצלח הוא באמת הנאה של כל הקבוצה. יש הרפתקות מטומטמות להחריד שבהן השחקנים נהנים בטירוף, בין אם בגלל כשרון השה"מ להעביר את הרפתקה ובין אם הודות לעבודה קבוצתית מגובשת וחביבה. מצד שני, יש הרפתקות שמבחוץ נשמעות מעניינות בצורה לא-נורמלית, והשה"מ או הקבוצה לא מתפקדים בהן בצורה טובה במיוחד, מה שהורס את ההרפתקה והמשחק. בקיצור, משחקים מבוססים על כיף. זה מה שעושה משחק...

l o s t

New member
זאת אומרת ....

ממש לא משנה איזה סוג הרפתקאה זאת העיקר שהיא מתאימה לשחקנים והשה"מ יכול להעביר אותה בצורה נורמלית יש שחקנים שיהנו מהאק אנד סלאש ויש שחקנים שיהנו ממשהו אחר ...

למעלה