שאלת מחיר למחשב-

bsb preak

New member
שאלת מחיר למחשב-

קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם המחיר שווה לי- מעבד -p-4 1.5 לוח אם-p-4 256 sdram הארד דיסק-40 gb כרטיס מסך-g-f 2 mx 64mb כרטיס קול-128 -pci די סי-x52 חלונות-98 מארז-midi atx p4 כל הדברים או של-intel or ibm ואחריות של 3 שנים. זיכרון-256 sdram i845 כל זה עלה לי בדיוק 4000 ש"ח כולל הכל זה שווה את זה יותר מידי או קצת מידי? תודה!

קוברה@

New member
נשמע מחיר טוב

למרות שלפני יום או יומיים כל המחירים של P4 ירדו בכמה מאות שקלים קצת קשה בלי מפרט מלא להגיד לך בדיוק...למרות שאני רואה שלקחת מעבד P4 עם SDRAM??????????? בשביל מה לשלם את כל הכסף האקסטרא אם אתה לא הולך לנצל את מהירות הזיכרון שהמעבד הזה נותן... בשביל מה שקיבלת במחשב הזה שילמת מחיר טוב ...אבל כמובן שעשית מספר טעויות...חבל שלא התייעצת

קוברה@

New member
עוד משהו

לפי מיטב ידיעתי אין לאינטל לוח שתומך ב P4 וSDRAM רק לוח אחד בשוק תומך בזה וזה לוח של SIS עם הCHIPSET החדש שלהם I845...כדאי לך לבדוק שזהו אכן לוח של אינטל

jumpgate

New member
תיקון

ה CHIPSET של SIS נקרא 645 והוא תומך גם ב DDR ה 845 הוא אכן של אינטל והוא תומך ב SDRAM (להבדיל מ 850 שנועד ל RDRAM)

jumpgate

New member
הבהרות

דבר ראשון - תתחדש ותהנה. אם כבר קנית, זה לא קצת מאוחר לשאול? אין דבר כזה CDROM או כרטיס קול של אינטל או IBM כך שיש לך ציוד של מגוון יצרנים במחשב (כמו לכולנו). קצת בלבלת בין הזכרון ולוח האם, אבל כעקרון P4 עם זכרון SDRAM זה לא שידוך מוצלח. לא אמרת כלום לגבי צג, כלול במחיר או לא?

esti_prikit

New member
תתחדש, זאת לא מציאה, קנית פנטיום 4

עם ביצועים של פנטיום 3. עקב אכילס של המחשב שלך זה הזכרון, שמחזיר את המחשב לביצועים של P3, בהזדמנות ראשונה תחליף את הזכרון ל RDRAM , אני מקווה בשבילך שנתנו לך לוח אם שתומך ב RDRAM כי כיום רק לוחות גריבלדי של אינטל תומכים בזכרון זה. מאחר והשילוב של לוח אם יותר יקר וזכרון יותר יקר נותנים למוכר חיסכון של כ - 150 דולר, הוא יכול לכן להציע מחשב פנטיום 4 מדומה במחיר מציאה. אל תתבאס, עובדים ככה על חצי מדינת ישראל, תראה את כל המודעות בעיתונים.

jumpgate

New member
למרבה הצער

לוח מבוסס 845 תומך ב SDRAM בלבד. בתוכניות בעתיד הן לשלב ב CHIPSET הזה תמיכה גם ב DDR (ואז יהיה על מה לדבר) אבל עוד רחוק היום. תיקון קטן אסתי, כל לוח מבוסס 850 או 820 תומך ב RDRAM, לא רק GARIBALDI של INTEL

amni

New member
DDR ל P4 יהיו תוך מספר חודשים

וכפי שכבר נאמר יש כבר שבבים של חברת SIS שמאפשרים בניית לוחןת כאילו.

jumpgate

New member
לא רק שנאמר

אלא שנאמר ע"י מישהו מוכר
יש CHIPSETS אבל עדיין אין לוחות ובכל אופן, לידידנו הנ"ל זה כבר מאוחר ויאלץ לחכות לשדרוג הבא

למעלה