שאלת מחזור

שאלת מחזור

בעוד שבועיים אני טסה לחו"ל ובדיוק ביום הטיסה מתחיל לי המחזור. אני לוקחת גלולות וחשבתי לשחק בהן אך מניסיוני כשלקחתי שתי קופסאות ברצף (ע"פ המלצת הרופא) סבלתי מתופעות לוואי של סחרחורות ובחילות שלא הייתי רוצה לקבל במהלך החופשה. אז רציתי לשאול אתכן בנות, אם אני אפסיק עכשיו לקחת גלולות אני אקבל מחזור ואז אוכל לחזור לקחת קופסא חדשה עם סיומו..? הבעיה היא שאף פעם לפני הגלולות לא היה לי מחזור סדיר.. למישהי יש עצה?

אני לא מבינה מה כל כך גרוע בלקבל

מחזור ביום הטיסה? או להיות בחופשה כשיש מחזור? למה זה מפריע לך (ולכל כך הרבה אחרות) עד כדי כך?

Lovable Stray

New member
מהרבה סיבות

1. אי אפשר לקיים יחסי מין (באופן חופשי בכל מקרה) 2. אי אפשר לשחות 3.בעייתי לעשות ספורט 3. אי אפשר להרגיש חופשי

1 - מקובל עליי

לשחות, ספורט ולהרגיש חופשי בטח שאפשר! כמובן שאי אפשר את מספר 2 (לשחות) במידה ומשתמשים בפדים. אז זה הזמן לעבור לטמפונים.

amazone

New member
זה אינדיבדואלי

אם החופשה זוגית - יש כאלה שרואים בזה חסרון (ולכן לא אקבע חופשה בזמן שאני אמורה לקבל) לא כולן מזוכיסטיות ויש כאלה שעדיין כואב להן - הייתה לי חברה שהייתה מגבניקית בצבא ופשוט שברה את הגב בסופות ובהאמרים (פריצת דיסק) זה בשילוב עם החמרה בכאבי המחזור שגם ככה היא מקבלת (מדי פעם בי"ח - במקרה שלה אני מאמינה שזה פסיכוסומטי) אני לא מאמינה שחופשה בתקופה כזו תהיה אפשרות

כי ..

זה לא נח להיתקע עם אותה תחבושת איזה 10 שעות ברציפות ביום הראשון של המחזור (וטמפון אסור כי חייבים להחליף כל 4 שעות בערך בימים החזקים)

למה בעצם

לא להשתמש בטמפון ולהחליף בתכיפות גבוהה יותר? נראה לי שתחבושת זה באמת ממש לא נוח...

amazone

New member
נכון שזה כמו ללכת עם חיתול

אבל זה עדיף מאשר ללכת כל היום עם משהו תקוע בנרתיק (ואל תתחילו עם הסיפור - זה שריר, זה מתרחב, יוצא משם תינוק נכנס לשם ז' זאת לא הנקודה) זה פשוט ללכת כמעט 5 ימים עם משהו תקוע בין הרגליים ואם אין בדרך מקום לעצור כל כמה שעות כדי להחליף?

מה זה בדרך?

כשנוסעים באוטו נניח, 6 שעות רצוף, לא עוצרים בשום מקום בדרך??? ואם את טסה במטוס 10 שעות, את יכולה בכיף להחליף טמפון בשירותים של המטוס.

amazone

New member
כל אחד והדרך שלו

כשאני עושה טיול ג'יפים וכשמסביב יש מדבר או בקושי שיח ואיתי יש בנים שאני לא מכירה אני לא אעצור כל כמה שעות כדי להשתין/להחליף טמפון (למרות שלא יצא לי לשלב בין טיול ג'יפים למחזור למזלי - תארי לך מה אני צריכה לעשות בחניית לילה...) או יורדים באוטובוס לאילת - לא יודעת איפה הוא יעשה חניית ביניים

זאת לא עצה ../images/Emo13.gif

אלא אתן לך את נקודת מבטי: "לשחק בהן" זה לשחק בגוף שלך ובעצמך, בדרכים שאת לא ממש יודעת את ההשפעה שלהם. התופעות שתארת לא נשמעות לי מלבבות ואולי אפשר פשוט להצליח ליהנות מהחופשה כמו שאת

למעלה