שאלת מחבת

שאלת מחבת ../images/Emo238.gif

אני רוצה להחליף את מחבת הטפלון במחבת עם ציפוי אחר שלא נדבק - בינתיים מצאתי מחבת עם ציפוי קרמי של נאופלם שעולה 220 ש"ח ומחבת עם ציפוי טיטניום של וול שעולה 500 ש"ח. בהנחה שאני לא רוצה לקנות שוב עם ציפוי טפלון, האם הייתם משקיעים סכום כזה במחבת? ד"א יש לכם המלצות על מחבת בציפוי טיטניום או קרמי או אחר שהוא לא טפלון??? תודה , מאחת שהראש כבר מסתובב מרוב סוגים של מחבתות...

היי שריתי ../images/Emo24.gif

ראשית- ברוכה הבאה אלינו לפורום ותודה לך על הודעתך. אני לא מבינה גדולה במחבתות המדוברות, אך נדמה לי שיש כאן מספיק מנוסים שיידעו להמליץ לך על המוצר העדיף.

תודה רבה ../images/Emo13.gif

אגב הסופגניות בבלוג שלך נראות ממש מעולות... איפה ניתן להשיג משחת וניל? זה מגיע בשפורפרת ? קופסה?

תודה יקירתי , הן אכן כאלו ...

משחת וניל ניתן למצוא בכל חנות מתמחה למוצרי אפייה. מאז שרכשתי אותה העפתי את עשרות הבקבוקונים (שיוצאים אגב, לא כ"כ זולים) מהבית. זה ממש ה-דבר האמיתי, הן בארומה והן בטעם. אני קניתי צנצנת בת 118 גרם ב55 ש"ח (אחרי 10 אחוזי הנחה) ב"עושים בישול" אצל אורן גירון בהרצליה פיתוח, אבל בכל כזה מרכז קולינרי תוכלי לקנות את זה. יותר מסתם מומלץ.

moses19

New member
מחבת

שלום, לי יש מחבת של נאופלם - היא מעולה בנושא שלא נדבק לה כלום, פשוט כלום. אך כאשר שטפתי אותה עם סוקטש ברייט רגיל לא מהמיוחדים המחברת נשרטה - וזאת למרות שאמרו שהיא לא נשרטת. לגבי המחבתות של וול - ביקשתי מדודתי שתביא לי מגרמניה ארץ הייצור של המחבת מחבת כזו ששם אמורה לעלות הרבה פחות, ומסתבר ששם מתייחסים למחבת זו כפשוטה ביותר (מוכרים אותה בערוץ הקניות הגרמני), והתפלאו מאוד שבארץ היא כה נחשבת לכן בסוף לא רכשתי אותה... אני אבדוק בבית יש לי מחבת נוספת מעולה וארשום לך, מקווה שיעזור יום טוב

טל249

New member
אני קניתי את המחבת הקטן של ניאופלם

אני מרוצה עד הגג. באמת לא נדבק, צורך מעט מאוד שמן בשהוואאה לטפלון. יש להם מבצע השני ב 50%. ומבדיקה שעשיתי שבוע שעבר הכי זול שמצאתי היה בכפר סבא אצל כהו יצחק (רציתי לקנות קלחת אבל אז גיליתי שהקטנה ביותר היא 2 ליטר ואני צריכה רק ליטר). אני מנסה לצרף קישור לאתר:

מאקי

New member
WOLL מצויות בסייל סופשנה בדומו בספייסס.. אם

נשאר... ותאמיני שבתור היבואן אני בהחלט מצרה שאין לי עוד קונטיינר כבר פה.. פשוט או לא.. הן גרמניות עם תקן גרמני... יחי ההבדל הקטן. לא תמצאי בכל החנות שום מחבת עם ציפוי קרמי פשוט מהטעם שזה מוצר נחות שמוריד חלקיקי זכוכית (יש על זה מאמרים באינטרנט). ומילה אחרונה... כל מי שקנה כאן או בחול מרוצה. לעומת האחרים. המשלוח החדש יכנס כבר בינואר.2010... לישראל.

../images/Emo24.gif תודה לכולם

איפה זה דומו ספייס? רוצה לראות את המחבת של וול לפני שאני מחליטה

Master Stav

New member
יש לי את שינהן

מעדיף את הוול ....היא מדהימה , מתכנן בקרוב לרכוש עוד 2 .....

מאקי

New member
חמור אחד.... מהררררר לשלוח לי מסר... אתה לא

עונה למסרים שלי. פויה. באמת...

למעלה