שאלת מזון

מאיוש7

New member
שאלת מזון

יש איזשהי חברה עם דוג משהו עם אריזה בצבע אדום . חברה של אמא שלי אמרה שהיא קנתה אריזה של 20 קילו ב-160 ש"ח במקום 300 . והמרכיב הראשון שלה הוא בשר האם מישהו מאכיל את כלבו עם מזון זה ויש לו המלצות ? תודה

SUMMER8

New member
היום ראיתי את זה בפעם הראשונה בתחנת דלק

זה שק גדול בצבע אדום, וקוראים לאוכל: RED DOG .

מאמוש

New member
לטנגו בהתחלה היה משהו שנקרא

Red Bug או משהו כזה וזה היה שק בצבע אדום שבציור רואים כלב עם שרירים למרות שהאוכל לא איכותי, בכל מקרה מאז השתדרגנו וטנגו אוכל טכניקל.
אולי לא התכוונת לזה אבל גם לזה יש שק בצבע אדום (טוב יש בטח הרבה שקים בצבע אדום.
)..

SUMMER8

New member
נראה לי שלטנגו יש "באג" בלי קשר לאדום../images/Emo3.gif

סתם סתם.....
אני כמעט בטוחה שזה היה השם של האוכל שראיתי היום: RED DOG ... אני זוכרת שאפילו התפלאתי על השם הכ"כ טיפשי שנתנו לאוכל. כאילו הלווווווווווווווווו מה הקשר לכלב אדום ? מה... הוא אוהד הפועל ?

SUMMER8

New member
מאמוש, כבר מחפשת לו כלה ? ../images/Emo68.gif

ודרך אגב, לא ידעתי שבאג זו טבעת בצרפתית... נחמד לדעת :)

galizoe

New member
../images/Emo207.gif אוכל ANF או ENHANCE או SUNSHINE

הלכתי לעשות סיבוב חנויות שונות מהספק הרגיל שלי... ראיתי מזונות חדשים. sunshine - קמח עוף ועצמות, תירס, חיטה, אורז. 21% פרוטאין על 12% שומן Enhance - קמח עוף ו-byproducts (שזה גם מה שמופיע באוכל שלנו ולכן חשבתי להחליף) 27% על 17% ANF - אוכל יותר יקר בד"כ אבל במבצע (מתחייב להמשיך בו לטווח ארוך) שהמרכיב הראשון קמח עוף (ללא פירוט אם עצמות או מוצרי לוואי או לא), לא ראיתי פירוט אחוזים... (אבל באתר החברה יש דגש על חלבון מ-3 מקורות, ללא סויה, כולל שמן דגים ואיזה פטנט בריאותי באריזה... ) מחירים: סאנשיין - 160 ש"ח ל-23 ק"ג. אנהנס - 160 ש"ח ל-18 ק"ג. א.נ.פ. - 150 ש"ח (במקום 240) ל-15 ק"ג. (מבחינתנו זה די הקו העליון במחירים... אנחנו צורכים כ-40 ק"ג בחודש) any thoughts?

galizoe

New member
והמנשנשים...

(במקרה זה מנשנשים חטיף חתולים... אבל הם מאוד אוהבים להכנס לתוך הצלחת של הכלבים, מתחת לפה שלהם, ולזלול...)

למעלה