שאלת מורה להורים

yossi_gu

New member
שאלת מורה להורים

שממש לא קשורה לשביתה אני עושה שימוש רב במסגרת ההוראה בדואר אלקטרוני. יש תלמידים שזו להם הפעם הראשונה שהם משתמשים בדואר אלקטרוני. בניתי דף בסיסי ביותר עם "כללי בטיחות" אשמח להערותיכם כבוגרים וכהורים. תודה ושנה מוצלחת לכולנו יוסי

גליה13

New member
קודם כל כל הכבוד!

חסרה לי אזהרה לילדים/נערים שלא ליצור קשר ולא להתפתות ולהכיר אדם דאר אלקטרוני או צ´ט וכו´.... חוץ מזה יופי!

AYELET1

New member
אני מצטרפת למחמאות!!!!

טוב שחשבת גם על זה. אני הייתי מוסיפה הדגשה, בחק הסגול, שכל הפניות הללו גם עלולות לבוא באנגלית. את הכותרות בעברית רואים מיד. את אלו באנגלית יש צורך "ממש לקרא" בד"כ, ולפעמים נוטים להתייח בזלזול ולא לשים לב.

yossi_gu

New member
תודה

בהחלט עבר לי בראש ואין ספק שזה חשוב אשמח להערות נוספות יוסי

AYELET1

New member
רק זה שהקישור לציור העליון כנראה

פגום. ככה נראה מצוין. דף האזהרות הזה, אגב , רלוונטי גם לאנשים מבוגרים, שלא תמיד מודעים לסכנות הרשת.

vered4

New member
כשאומרים לילד מתבגר לא

לפעמים זה מגרה עוד יותר. אז הדברים שנוגעים לחומר, וירוס, כרטיס אשראי, זה יעבור. אבל להגיד, לא להפגש... יכול להפוך את הענין למרגש. האם אין מקום לשיקול דעת, להתנייה של פגישה עם הורים ו מישהו שמכירים? האם אלה קוים מנחים שאתה מדבר עליהם, איך זה בדיוק מועבר?

AYELET1

New member
לגבי קוים מנחים לפגישה-

נקודה למחשבה. לגבי ההתרגשות בפגישה, כשזה נעשה בבחינת "מים גנובים ימתקו", הרי ההתרגשות והרצון להפגש קיימים גם ללא אזהרות, כאשר אין מודעות לסכנה (הדברים אינם נאמרם בעלמא, אלא ממה שראיתי אצלי...) ולכן כדאי לפחות , להעיר את תשומת הלב ולקוות שזה יעבוד

למעלה