שאלת מוצקים....שוב

shelly pl

New member
שאלת מוצקים....שוב

היי אסתר שוב פעם אני עם שאלות מוצקים - sorry - I don´t seem to get the qualified answers in Tipat Halav. בשעה טובה ומוצלחת עמית אוכלת ארוחת פירות אחת וירקות אחת כל יום (תפוח עץ,בננה,אגס,גזר, קישוא וגם בטטה). לאחר כל ארוחה אני מניקה אותה כדי שתקבל את הנוזלים שהיא צריכה. היציאות שלה בשבועיים האחרונים הפכו להיות מאוד מוצקות והיא גם מאוד מתאמצת להוציא אותן (מלווה בקולות התאמצות). 1. האם כדאי להוסיף לה מים ואם כן מתי - לאחר הארוחה או בין הארוחות? אני מפחדת לתת לה יותר מדי מים במקום הנקה. חשוב לציין שהיא התחילה גם לקבל טיפות ברזל לפני בערך שלושה שבועות. 2. מתי כדאי לנסות לתת ירקות שהיא הגיבה אליהם לא טוב? למשל: נתתי לה תפוח אדמה לפני שבועיים והתוצאות היו היסטריה של בכי וכאבי גזים בלילה שאחרי. השבוע אני מתכוונת לתת לה גם עוף והודו במרק - יש חלקים שעדיף לתת להם? תודה מראש כתמיד שלי

Babies do have changes in stooling

patterns when they start solids. You should be adding water to the food that you are giving her in order to make it liquidy. She does not need extra water, but if you want you can add dates to the fruit, or you can soak prunes in hot water and use that water to mix the fruit.​

דיאנה1

New member
תרגום: לתינוקות אכן יש שינויים

בהרגלי הצואה שלהם עם התחלת המוצקים. עליך להוסיף מים לאוכל שאת נותנת כדי לעשות אותו נוזלי יותר. היא לא צריכה תוספת מים, אבל אם את רוצה את יכולה להוסיף תמרים לפירות, או להשרות שזיפים מיובשים במים חמים ולהשתמש במים כדי להכין את הפירות.

למעלה