שאלת מומחים...

psychopsy

New member
שאלת מומחים...

אתמול שמעתי ברדיו קטע ממש ממש ישן.... זה הטראנס הראשון שאני חושב נחשפתי אליו קצת קשה לתאר אותו אבל אני ינסה: יש בו קולות של כמו שלדים כאלה... זה היה משודר גם תקופה מסוימת בmtv וזה היה ממש להיט, אני זוכר את הקליפ היו בו גם כל מיני שלדים כאלה והם עושים קולות משונים... ממש נוסטלגי אני מקווה שתאתר אותו אבי או כל אחד אחר... קיצר השלדים עושים מן קול מסוים כזה אבל גם הייתי בסטלה ששמעתי אותו ככה שקצת קשה לזכור....

X Ripper

New member
אני חושב כימיקל ברודרס

chemical brothers-hey boy hey girl אבל ת'אומר שזה טראנס ומצד שני קימקיבל ברודרס זה ביגביט בכל מיקרה תשיג את הטראק של הכימיקל -נקווה שזה זה

psychopsy

New member
בעיקרון

זה נשמע כזה כמו טראנס... אבל יש מצב שזה משו שונה.. בכל מקרה ננסה ונראה..

psychopsy

New member
נזכרתי במשו

זה מצחיק אבל השלדים אומרים משו כזה... טוווו טוואו.... בקול מוזר כזה ( קשה לבטא את זה במחשב) והם חוזרים על זה הרבה... זה קצת דומה לסגנון אז שהיה משו כמו השיר I AM BLUE... ואז בסוף אומרים i have a girlfriend and she is so blue שגם לזה אני גם לא זוכר איך קוראים אבל זה לא מה שאני מתכוון....

psychopsy

New member
חחח

כן זה באמת השיר blue שדיברתי עליו פה... אבל זה לא מה שאני מחפש מלכתחילה אולי מה שאבי הביא לי נבדוק... תודה אבל

psychopsy

New member
חחח איזה קטלני שמעתי את blue...

טכנו כזה... נקווה שנמצא גם תשלדים האבודים...

ReiKo

New member
חחח

נראה לי באמת לקחת משהו אם ראית שלדים ששרים I'M BLUE

igor621

New member
אתה בטוח שזה לא זה

בקלים יש שלדים מסתובבים במעגל ושרים

psychopsy

New member
אחי קלטת בולללללל ../images/Emo24.gif

יא תותח!!!!!!!!!! שומע אותו בלי הפסקה עכשיו, כולם להוריד לשמוע!

טראק מעולה!

וכל האלבום שממנו הוא בא Homework אבן יסוד בז'אנר הנקרא פרנץ' האוס. אבל שוב, אין לזה שום קשר לטראנס :)

orberman

New member
תסביר את עצמך

איזה קולות עושים שלדים ואיפה שומעים אותם בקטע של דאפט פונק לעזעזל ?! חחח

למעלה