שאלת מוזיאון אגד

מצב
הנושא נעול.

h o y a

New member
שאלת מוזיאון אגד

שאלת מוזיאון אגד
מועדים לשמחה האם מוזיאון אגד פתוח ביום שישי? מתי מומלץ להגיע והאם מי מחברי הפורום צפוי להיות שם והאם יש סיכוי לזכות בטיול רכוב על אחת המכונות

line 666

New member
אני אהיה שם אבל לא לנהוג בגלל שאני

שאלת מוזיאון אגד
מועדים לשמחה האם מוזיאון אגד פתוח ביום שישי? מתי מומלץ להגיע והאם מי מחברי הפורום צפוי להיות שם והאם יש סיכוי לזכות בטיול רכוב על אחת המכונות
אני אהיה שם אבל לא לנהוג בגלל שאני
רק בן 13 ואין לי אפשרות לנהוג על אחד מהמכונות , למרות שבשמחה הייתי נוהג .

לפי אתר אגד

שאלת מוזיאון אגד
לפי אתר אגד
המוזיאון יהיה פתוח בימי חול המועד (משישי עד שלישי כולל) בשעות 9:00-13:00, הכניסה חופשית.

פתוח, אך כנראה שלא תזכה לסיור רכוב

שאלת מוזיאון אגד
באופן רשמי איננו נוהגיפ לקחת נוסעים לנסיעה ברכבי המוזיאון, אך עבור חברי פורום אנו נוהגים לפנים משורת הדין. לגבי מחר, אני ואיל רכניץ נגיע יחסית מאוחר למוזיאון, ואילו כל הנהגים שמתנדבים במוזיאון עובדים מחר, לכן סיכוי קלוש מאוד שתזכה לנסיעה.

האם באחד מימי חול המועד

באופן רשמי איננו נוהגיפ לקחת נוסעים לנסיעה ברכבי המוזיאון, אך עבור חברי פורום אנו נוהגים לפנים משורת הדין. לגבי מחר, אני ואיל רכניץ נגיע יחסית מאוחר למוזיאון, ואילו כל הנהגים שמתנדבים במוזיאון עובדים מחר, לכן סיכוי קלוש מאוד שתזכה לנסיעה.
האם באחד מימי חול המועד
תהיו שם? או מישהו מהפורום?

מצב
הנושא נעול.
למעלה