שאלת מה קדם למה

emoshe101

New member
שאלת מה קדם למה

שמתי לב שלמספר לא קטן של נשים בפורום יש, בואו ננסח בעדינות, דעות כוללניות על גברים. אינני מתכוון לתקוף או לשפוט אף אחת, אבל שמעתי פעם דעה מחקרית, שלפיה רוב הגרושות שנעשות מרירות או שופטות לחומרה על המין הגברי אחרי גירושיהן, בעצם היו כאלה גם לפני כן, וזו הייתה אחת הסיבות שגרמו לגירושין, אם לא הסיבה העיקרית. כיום, רבות מהנשים מרגישות שחיי נישואין זה בעצם עבדות במסווה, והתוצאה לא מאחרת לבוא. רציתי לשאול מי שיכול/ה לענות: בכנות, האם זה יכול להיות נכון? אולי כל מה שקורה זה בעצם כיסוי לתחושות אלו? (מנסיוני האישי, זה יכול להיות, כי גרושתי היא אדם כזה- מלאה משטמה למין הגברי עוד מקדמת דנא, וכשהתחילו חיכוכים הם היו למעשה על רקע זה, ורק החריפו כי התוצאה הייתה חד משמעית: היא לא בנויה לחיי משפחה, וכל נסיון להבנה נפל עקב כך).

אני דפקא מחבבת

את המין הגברי... למרות שמאז גירושיי היו כמה שהיו ראויים לגליוטינה בחוצות העיר ולמרות זאת עדיין מאמינה שלא כולם `כאלה`

emoshe101

New member
התייחסות פרטנית לכל מקרה זה בסדר, הכוונה היא

למי שמתייחסת באופן כוללני. הבהרה: אני יודע כמובן שיש גם גברים כאלה, זה שההתייחסות שלי היא לנשים שחושבות כך, זה מסיבות ספציפיות.

touti

New member
בוא נגיד שמי שנכווה ברותחין

נזהר מצוננין. או משהו כזה. ולכן התגובה הכוללנית.

ציפי81

New member
ממש לא

אמא של האקס שלי היא כזו, יש לה כל מיני דעות קדומות על המין הגברי (למרות שהיא נשואה). תמיד הייתי אומרת לה שזה לא נכון, שתסתכל על הבן שלה, וכו'. עכשיו אין לי שום דעות על גברים, אני פשוט לא מאמינה בהם בשום צורה ואופן. ואת זה עשו לי הנישואין, לא שום דעות קדומות.

למעלה