שאלת "מה הנוהל"

חנונה8

New member
שאלת "מה הנוהל"

נרשמנו לאימוץ, ביום חמישי הקרוב פגישה ראשונה עם העו"סית.
ב"ה יש לנו ילד בן 3, הפגישה היתה אמורה להיות כשהוא עדיין היה בגן, אבל נדחתה בגלל המבצע. אין לנו מושג מה לעשות עם הילד -
להביא אותו איתנו? למצוא לו בייביסיטר?
הייתי נוטה לאופציה השניה, אבל בהנחה שהפגישה תהיה בת שעה וחצי-שעתיים, זה אומר בייביסיטר ל4 שעות, כי יש נסיעה של 45 דק' (+ זמן המתנה לאוטובוס) לכל כיוון. אז להשאיר עם שכנים - לא נעים בכלל....
אנחנו לא משאירים עם מישהו שהילד לא מכיר, ולכן אין הרבה אופציות, ומי שיש - חברים שלא יקחו כסף ולכן 4 שעות ממש לא נעים לנו. מצד שני, זה מרגיש לי ממש לא בסדר להביא אותו לפגישה ראשונה. אני מניחה שהעו"סית תרצה לפגוש אותו בשלב כלשהו, אבל לא רגע.
אופציה שלישית - לדחות את הפגישה. אבל בגלל שכבר נדחתה פעם אחת, ובגלל שאנחנו רוצים להתחיל כבר את התהליך (נרשמנו במרץ, לקח עד טיפה לפני המבצע לפני שחזרו אלינו לקבוע פגישה) לא בא לנו ולא נעים לנו לדחות שוב.

מה דעתכם?
תודה רבה!!

לדעתי האישית

נוכחות הילד שלכם ממש לא תתאים. תתגברו על כל ה'לא נעים' ותגיעו לבד.שיהיה במזל ובהצלחה.

אבי351

New member
לדעתי למצוא לו ביבי סיטר הרי הוא יבין כל מילה

בפגישה על מה מדובר ואין להכניס לו לראש דברים בשלב כזה מוקדם שדבר עדיין לא זז ומתקדם

סביון1

New member
לדעתי אין ספק שבפגישה כזאת אין מקום לילד.

זה פשוט לא לענין עבור כל הצדדים: עבורו, עבורכם ועבור העו"סית

חנונה8

New member
אוף. זה מתסכל.

קודם כל שהתחדש הירי בדיוק לפני הפגישה. זה מה שקרה בפעם הקודמת גם - המבצע התחיל כמה ימים לפני שהפגישה היתה אמורה להתקיים ובגלל זה התבטלה. לא הודיעו לנו על ביטול אז אני מניחה שלא התבטלה.
ועד שמצאנו מי שיכול לשמור על הילד - הודיעו לנו שאולי יוכלו ואולי לא. אז מנסים לחפש מישהו חילופי. וכמובן, כמו תמיד, לא הולך לנו. פשוט יש לנו מזל רע עם בייביסיטרים. זו לא פעם ראשונה. אבל תמיד הסתדרנו איכשהו. אין לי מושג מה נעשה עכשיו. אי אפשר שאחד יילך ואחד לא, נכון? אם הייתי יודעת בבוקר שזה יקרה - הייתי מתקשרת לעו"סית ושואלת אותה. כשהייתי במרפאה בב"ש לפני 3 שבועות ראיתי שבממ"ד יש חדר מחשבים מלא בילדים, סוג של קייטנה. הנחתי שזה עבור ילדי הצוות שאין להם קייטנה כי הכל התבטל. אבל בכל אופן, מישהי שכבר אימצה הציעה לשאול את העו"סית. רעיון טוב, והייתי עושה את זה, אבל המשרד כבר היה סגור כשבעלי הודיע לי שלא בטוח שיש לנו סידור עבור הילד. אז אין לי איך להתקשר. אולי מחר על הבוקר, הפגישה ב10. ואולי בנס יוכלו בכל זאת לשמור עליו.
אררררררררררר

למעלה