שאלת מהות הפורום

שאלת מהות הפורום

תגידו אנשים לא קצת מוזר שאנשים פה מפרסמים שהם צריכים קונצפטים ואנחנו עוזרים להם? דחילאק אפשר להרוויח כסף מזה... אני לא מדבר על העמותות והכל שזה סבבה לעזור בחינם אבל אנשים עם עסק רץ באים לפה כאילו אנחנו משרד שעובד בחינם...

alon tzuitz

New member
לא רוצה - אל תעזור

למה אתה נותן לאנשים טובים להרגיש פרייארים?! זה לא יפה.

ל י ע ד י

New member
א מ י ר !!!

אחת ולתמיד , אתה ממש חוצפן! ברגע שתהיה במעמד לומר "אנחנו" במקום שיש בו אנשי פרסום , אז ורק אז תרשה לעצמך להעליב אנשים שמבקשים עזרה מחברי הפורום . אם הייתי מאמיןשהעולם מורכב רק מנחשים אנטיפאתים הייתי מתאבד מזמן . המקום שבו תצליח בזכות כישור השלת עורך , הוא לא הצלחה . רד לעם , חם ונעים פה, אפילו מקבלים חיבוק על הבוקר . תשאיר את התחרות לעצמך , אולי תתעלה בסוף.

חן טי

New member
אתה מוזמן לבקר בכל פורום אחר.

אך בהחלט נודה לך אם תחשוב טוב על מודעה בה אתה מבקש תשלום בפורום זה על כל עצהאו רעיון שתיתן. אני חושב שתוכל לתרום כך לקריאייטיב של הנוכחים בכך שירדו עליך בשנינות ובהומור שלא יכול להזיק לקוראים...

לא הבנתם

התכוונתי לאנשים שבאים לפה פעם אחת והם לא קבועים ובאים ומבקשים לפתח קונצפט ....

yos3221

New member
אחי אתה צודק

בוא נקים שנינו משרד פרסום קטן ונגבה עמלות קדימה

yos3221

New member
מי ששותף במשרד שותף ברווחים אבל

א. אסור שתיווצר כפילות ב. צריך משקיע (שרוב הרווחים ילכו אליו מן הסתם בשלב ראשון)

yos3221

New member
צריך כמה דברים למשרד החדש:

חוץ ממשקיע כמובן... קופי (ברמה הכי גבוהה!) ארט/ית / ביצועיסט (תותח בכל תוכנות הרלבנטיות) תקציבאי/ת (שנה / שנתיים ניסיון) פלנר / מידען

yos3221

New member
ככה סתם - עוד בחייך???

לוקח ? בלי לשאול? מה זה? הפקרות? יש לך בכלל ניסיון שאתה לוקח?

oshpigel

New member
אני לוקח את הכסף

אבל אם גם צריך לתת עבודה תמורתו (איזה קטנוניים), אני אשמח לעזור ביחסי ציבור.

yos3221

New member
אני לא חושב שיש כזו חיה....

משרד פרסום שעוסק גם ביח"צ - למעט אולי גיתם - עם החברה בת - פורטר נובלי

oshpigel

New member
טוב אז אני רק אהיה שותף ברווחים

סתאאאאאאאאאאאאאאאם האמת היא שאני לא יודע בוודאות על משרדי יח"צ בתוך משרד פרסום (אם כי נדמה לי שיש יותר מאחד כזה בארץ) אבל משרדים רבים מתחברים לשותפים אסטרטגיים. האמת שקשר טוב בין הפרסום והיח"צ יכול לעשות טוב ללקוח. קשר רע, מתחים ומאבקים מי יותר דומיננטי יכולים לפגוע. ובכל זאת אנו אנשי יחסי הציבור זקוקים לבית חם ואוהד. ואחינו המליאנים בפרסום צריכים לאמץ אותנו

yos3221

New member
זה נכון - אבל

נכון שעדיף שת"פ פורה בין יח"צ לפרסום (מה שלא תמיד קורה היכן שיש שילוב בין השניים, בגלל ריב על תקציב שיווק נתון) אבל למה אתה חושב שבפרסום יש מליאנים??? למעט 15-20 הגדולים - לדעתי - השאר מרוויחים ממש מעט אם בכלל

oshpigel

New member
תשובה

אתה יודע, תמיד אנוח לראות את הגיפ החדש של מנכ"ל משרד הפרסום ולא את הסוברו 88 יד 10 של הקופי או הסופרוויזר

oren*

New member
כשנכנסת לפורום "תקשורת חזותית"

וביקשת ביקורת על האתר המסחרי שלך או חיפוש תמונות ופונטים לעבודות שהגשת במסגרת לימודים לתואר, זה לא נראה לך קצת מוזר? דחילאק, אתה הרי קופירייטר וגרפיקאי שמרוויח מזה כסף. צביעות.

למעלה