שאלת מדרסים

sleapy head

New member
שאלת מדרסים

אני לפני גיוס ואובחן אצלי פלטפוס- קשת גבוהה מדי. חשוב לציין שאני פעיל גופנית ועד כה לא צצו לי בעיות בהקשר, אבל לקראת הצבא החלטתי ללכת לעשות מדרסים, קיבלתי הפנייה והלכתי לעשות מדרס המדידה נעשתה באמצעות ספוג ולא באמצעות גבס ולבסוף הזמינו לי את הנ"ל: מדרס רגיל+ מדרס p.p.t הפעילות שלי עד כה נעשתה אך רק עם נעלי ניו באלנס וסאקוני שמותאמות לריצה, אבל המגף הצבאית ידועה כשוחקת במיוחד, האם המדרסים מתאימים למגף צבאית? מדרס יעיל, לא יעיל? כי שמעתי שהמדידה בספוג פחות יעילה ממדידה בגבס בתודה מראש אני..

AMI-101

New member
sleepy head

OK Iv'e only a short time so I'll keep this breif and in English The research about the usefullness of מדרס that are coustom made is questionable I know this will get some-people upset, but the studies show that an over-the-counter shoe insert (20$) is as effective as a 300$ coustom made one Its usefulness in a military shoe - as long as it fits the boot, it'll be fine, shifshoof-naaiim Ami

המחקר

הי עמי, אכן המחקרים מראים שאין משמעות לסוג המדרס. אחד המחקרים האחרונים אף נעשה בארץ. הבעיה של המחקרים שהם לקחו אוכלוסיה כללית ולא אוכלוסיה עם בעחיות מבניות שעלולות לגרום לכאב או פציעות. לכן, כששואלים אותי, אני מציינת מה אמר המחקר ומה המגבלות.השאלה עדיין לא לגמרי סגורה. אני בטוחה שיתפרסמו עוד מחקרים. יש פה עניין כלכלי ולכן יהיה גם מימון למחקרים.

למעלה