שאלת מברשת שיניים האם יש לכם העדפה?
ש שוב מתחילה מחדש New member 2/3/10 #3 קולגייט עם החלקים המסותבבים אבל לא חשמלית. היתה לי תקופה מבקשת חשמלית, אבל בסופו של יום חזרתי לידנית
Y yair_bar New member מנהל 2/3/10 #4 מוזר, גם אני בתהליך גמילה מחשמלית לא יודע להסביר, בהתחלה הייתי בטוח שזו המצאת העשור אבל בחודשים האחרונים אני בשלבי חזרה לידניות. רכשו לי אחת איכותית עם כאלה בולטים מהצד ולחניכיים וללשון.
מוזר, גם אני בתהליך גמילה מחשמלית לא יודע להסביר, בהתחלה הייתי בטוח שזו המצאת העשור אבל בחודשים האחרונים אני בשלבי חזרה לידניות. רכשו לי אחת איכותית עם כאלה בולטים מהצד ולחניכיים וללשון.
R rubber duck New member 3/3/10 #6 זה גם אותו אחד שאתה עושה איתו פנלים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif
R rubber duck New member 3/3/10 #8 זה גם אותו אחד שאתה עושה איתו פנלים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif
פ פרפרי אהבה New member 3/3/10 #9 משתמשת בחשמלית, לא זוכרת של איזו חברה. אבל משהו מקצועי יחסית, כדי שינקה טוב וכמו שצריך.
ר רוני ודי New member 3/3/10 #11 לא משהו מיוחד משווה מחירים שאני צריכה לקנות (מה שבאמת מזכיר לי שאני צריכה לקנות חדשות לילדים) ובוחרת
ב בלונד23 New member 7/3/10 #13 GUM - יש כמה דגמים אני אוהבת רכה וקטנה לפי המלצות הרופא והשיננית שלי.