שאלת לימודים

שאלת לימודים

מישהו פה מכיר מכללה טובה שאפשר ללמוד בה שיווק ופרסום (לא הביתצפר\ACC\עבודי) אני הולך ללמוד קופירייטינג בקרוב (כבר רשום...) אבל אני אולי רוצה עוד להעמיק את הידע שלי בקורס שיווק או משהו כזה... למישהו פה יש רעיון?? נ.ב רצוי שהמקום יהיה בתל אביב \ ירושלים

K_man

New member
לא מכיר את הרמה שלהם, אבל

יש את הקריה האקדמית של קרית אונו שפתחה מסלול לימודי שיווק ופרסום בשילוב עם גורמים מענף הפרסום (בתואר שני)

../images/Emo45.gifרוצו ללמוד שם

שלום חבר'ה אם אתם מחפשים מקום ללמוד בו פרסום ושיווק תוך רכישה של ידע במנהל עסקים ברמה גבוהה, כדאי ומומלץ ללמוד, בקריה האקדמית. הקריה האקדמית מציע מסלול משולב ללימודי מנהל עסקים ופרסום. הקורס בפרסום הוא בשיתוף עם משרד באומן בר ריבנאי ,במסגרת שיתוף הפעולה מקבלים התלמידים במגמה כלים שפותחו ושבשימוש באומן. כך שניתן להפיק מהם הרבה. בנוסף התואר במנהל עסקים הוא רציני ואכותי ביותר. ניתן לעשות הן תואר ראשון והן תואר שני. אני עצמי סיימתי תואר ראשון ומתחיל באוקטובר תואר שני. מנסיוני כדאי מאוד. קיימת בעיה קטנטנה אחת... כסף. אתה צריך כסף והרבה המחיר נע בין 18000 ל 24000 לשנה, כאשר עלות תואר שני לבד עולה בסביבות 55-60000 כן, יקר יקר מאוד. התואר הקנה לי כלים טובים ומקיפים לפרסום, מייד עם סיום התואר קבלתי עבודה/ פרויקט כמנהל קמפיין של מועמד לבחירות. בנוסף אני עובד כמנהל שיווק. אני יכול להעיד רק על עצמי שהתואר עזר לי והוא משמש אותי היטב בעבודתי. אבל שכל אחד יעשה כטוב בעיניו ושיבדוק אם המקום אכן מתאים לו. מיותר לציין שאני מספר רק על נסיוני הפרטי.

למעלה