שאלת לילה

night mistress

New member
מצחיק..בדיוק היום דיברתי על זה

עם חברים.. אני לא חושבת שיש זמן נכון לספר, אבל מצד שני מה קורה אם לא מספרים? אני לא הצלחתי לגבש דיעה, ואני יודעת שבכל פעם שאני יוצאת עם מישהו חדש ועוברת בי מחשבה שיש משהו מעבר לסתם דייט אני מתחילה להתחבט ולתהות מתי לספר, ואיך לספר.. ואת יודעת מה,לספר לפעמים יותר קשה מלראות את התגובה של הצד השני.. לכן אני מעדיפה לשפוך על ההתחלה- ישאר-מה טוב.. ילך-כנראה שעדיף.. בכל מקרה אני מרוויחה
.

סורי..... לא....

לא תמיד את יודעת מי באמת יושב מולך .. על מי לסמוך והאם לתת בו אמון על ההתחלה. חושב שלא רצוי בכלל לספר על ההתחלה, אלא אם כן נוצר אמון ויש המשך.

M a x i1

New member
לא להאמין...

אבל אני נוטה להסכים איתך הפעם (אל תתרגל)

3שרונית

New member
נכון אבל כל הכבוד על הבטחון

כבר אמרנו שלא כדאי ולא רצוי להיפתח הפגישות הראשונות, אבל מצדיקה את ההתמודדות עם הפחד ............

night mistress

New member
אתה אף פעם לא יודע מי יושב מולך..

אבל אחרי 3-4 דייטים אתה כבר מבין לאיזה כיוון הוא מושך.. כמובן שאם זה רק סקס אז אמת אין טעם..

P u s s i c a t

New member
ולפני זה?

את רואה את עצמך מספרת למישהו בפגישה הראשונה או עוד לפניה, בטלפון - על בעיה שיש לך? כשאין לך מושג בכלל אם את רוצה שהזר הזה ידע את שם המשפחה שלך בכלל?... לא קשור ללהסתיר או בושה, זה קשור לרלוונטיות ו.....
סתם כי בא לי

night mistress

New member
לפני הדייט? ממש לא..

וגם במהלך הדייט, אלא אם כן הנושא עולה על פני השטח. אני בעד לספר איפשהו בהתחלה,פגישות ראשונות, זה מקל על כל התהליך ועל ההתמודדות.

ערב חדש

New member
לספר אך ורק שהקשר הופך להיות רציני!

ואם הוא יהיה מאוהב בך באמת הוא לא יוריד אותך על בעיה רפואית שהיא לא קריטית! משאין כן אם תספרי לו את זה כבר בהתחלה שהוא עוד מסופק על הקשר עצמו זה יתן לו סיבה להוריד את הקשר וחבל! ובקשר למה שאמרת שלא נעים שאת מסתירה! את לא חיבת לספר לכל אדם ברחוב על ההתחלה את כל הבעיות הרפואיות שלך והוא יבין את זה בהצלחה!

יובל 33

New member
איזה שטויות

את חייבת לספר בהתחלה . בשיחה הראשונה. מה פתאום לשחק עם ליבם של אנשים. זכותו של כל אדם להחליט ולו גם בגלל סיבה לא נכונה שהוא לא רוצה להיכנס לקשר ולא ארחי שהוא מתאהב. ואתה ערב חדש - מצטייר לי כאדם חסר מוסר לחלוטין! מתי תספר לילדה בת ה-20 על גילך האמיתי? אחרי שהיא תתאהב בך. רבותי- תתחילו לחשוב על מה שאתם כותבים . תחשבו שהמצב היה הפוך - מתי הייתם רוצים לשעת פרט מהותי וחשוב שכזה.

3שרונית

New member
למה כועס??../images/Emo140.gif

נכון לא לשחק עם ליבם של אנשים. אבל למה לספר דברים כ"כ אישיים ומהותיים לאדם זר שאין לה מושג מה טיבו מה מטרותיו ואם תפגוש שוב????

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

עם כל הכבוד ללב של אנשים.... מי שנכות זו או אחרת עד כדי כך קרדינלית עבורו (ועוד משהו שהוא אפילו לא רואה...) כנראה שאין לו לב לשחק בו.... כל בר דעת יבין שדברים אישיים במיוחד לא מספרים לכל אחד, ומה לעשות שמי שהכרתי לפני שניה (ובטח כשאנחנו בשלב הטלפון... Yeh Right עוד מעט אספר על העניינים הכי אישיים שלי לזר מוחלט...) הוא עדיין בגדר "כל אחד". לא מדברת על כסא גלגלים נניח, או איבר מלאכותי זה או אחר - כי את זה רואים בשניה הראשונה, אז זה כבר לא משהו כזה "סודי" אבל מחלות, או מגבלות? גם נכים הם בני אדם. ומגיע להם שיכבדו את הפרטיות שלהם....

M a x i1

New member
זה גם תלוי בחומרת המחלה...

עד כמה היא עלולה להיות תלותית בו.. או שבעצם היא תיקח כדורים וזהו, היא מאוזנת או משו? נו עכשיו אני סקרנית

P u s s i c a t

New member
הלו...

הבחורה שוקלת אם לספר לדייט שלה ומתי, אז את רוצה שהיא תכתוב את זה פה? באינטרנט? גלוי לעיני כל?.....
(ואגב... גם "חולי נפש" לוקחים כדורים וזהו. <ברמות מסויימות של מחלה> שאלה של איזון. ולא משנה איזה. כמו סכרת. כמו בלוטת התריס. וואלה.. רק לי יש דז'ה וו ?
)

וזה מנסיון חתולה?????

אולי את לוקחת כדורים ואצלך זה מתאזן אבל יש מחלות שחייבים לדווח מהתחלה כי אם הקשר מוביל לקשר רציני ולחתונה והמחלה תורשתית ועלולה להשפיעה, אני לא בטוח הייתי רוצה שהילדים שלי יהיו חולי נפש חלילה חס וכרפס כמו האמא שלהם.

למעלה