שאלת לילה....סולידריות

shelycat

New member
שאלת לילה....סולידריות

האם אתם מצפים בן/בת הזוג שלכם להפגנת סולדריות איתכם למשל במצב בו אתם לא ביחסי דיבור (עקב סכסוך איתו למשל) עם מישהו האם אתם מצפים מבן הזוג שלכם שגם לא ינהל מערכת יחסים אם אותו גורם ויפגין סולידריות איתכם? האם יקרה מצב שתשמרו על קשר (לא עיסקי אלא חברי)עם חבר/ה שאומר לכם שהוא נורא אוהב אתכם אבל הוא לא יכול לסבול את מראה פניו של בן זוגכם?

nikit1

New member
קשה לי להאמין

שיכול להיווצר מצב בו אשמור על קשר חברי עם מישהו שלא סובל את בן זוגי. האמת- אני בטוחה שלא אוכל להיות עם אדם כזה בקשר חברי. אני לא יודעת אם אני מצפה ממנו שינתק קשרים עם אנשים שלא אוהבים אותי, עד כמה שאני יודעת אין כאלו שלא סובלים אותי ואם יש לו חברי ילדות שלי אין שום דבר במשותף איתם- שישאר איתם בקשר,בכיף, כל עוד הם לא משמיצים אותי בגלוי.

jess ועוד

New member
אני לא מוצאת את עצמי

יוצאת לבד בלי בעלי או חולקת פרטים עסיסים או אינטימיים עם מישהו שבעלי לא אוהב אוטומטית אני מתרחקת אם אין את הקרבה הזו של בעלי והיכולת לחלוק את המידע גם עם זה וגם עם זה אין טעם במשולש הזה ...

אתי@

New member
לגבי המצב הראשון שתיארת, זה מצב

כמעט לא מציאותי, כיון שאני לא רואה את עצמי "ברוגז" עם אנשים. ממש לא עולה לי לראש סיטואציה שיכולה להיות דומה למצב שתיארת. לגבי השאלה השניה, לא סביר בעיני שאני אוכל להיות חברה של מישהו שממש לא סובל את בעלי.

יעל3

New member
אני לא מצפה....

ברור שרב הפעמים פגיעה בבן זוגי היא פגיעה גם בי ולכן אוטומטית אני אנתק קשר עם אותו אדם. אבל - אם מדובר בבן אדם שחשוב לי, ויכולות להיות כל מיני סיבות לסכסוכים - שהן לאו דווקא פגיעה בו מתוך כוונה רעה - אז אני לא אפגין סולידריות במקרה הזה. בסה"כ אנחנו עדיין שני בני אדם שונים עם רצונות שונים....

dorlim

New member
זה לא עניין של "לצפות"

ובד"כ כשאחד מבני הזוג לא מסתדר עם מישהו, נמנעים ממפגשים והקשרים האלה דועכים באופן טבעי.

אופה3

New member
אני ובעלי גוף אחד ונפש אחד, ומה

שמתאים לו מתאים לי, ואם מישהו משמיץ אותו, או מישהו משמיץ אותי, אני בטוחה שהוא לא יכלל במאגר החברים שלנו, ובטח שלא אשמור קשר עם מישהו שישמיץ את בעלי, אני אומרת את זה רק בדרך אגב, במחשבה על מה שכתבת, כי יש לנו רק זוג חברים אחד, וזהו אבל אם יהיו עוד חברים בעתיד או משהו כזה, אז אני חוזרת על מה שכתבתי למעלה

למעלה