שאלת לגבי אחריות

eranavni

New member
שאלת לגבי אחריות

אפשר לעשות אחריות ללא המסמכים של הפלאפון ביורוקום?

geostant

New member
ממממ... כן

אבל לא לטלפון מקולקל... על דפקטים שמתגלים לפני האחריות אתה תשלם את מלא המחיר (אני יודע לאן אתה חותר... זה בעניין הנוקיה שנדפק לו כפתור ה-POWER)

לא נראה לי...

יניב הוא מדבר על אחריות לא ביטוח. אחריות זה רק שנה ממועד קניה של מכשיר חדש. בכל אופן אחריות קיימת, רק ברגע שתלך לנצלה בעת תקלה, תיהיה חייב להראות הוכחה שקנית את המכשיר לפני פחות משנה. כמובן שזה במידה ולא קנית את המכשיר מאורנג´ או יורוקום, אלא ממפיץ פרטי או מחו"ל.

geostant

New member
אתה בטוח שהוא לא התבלבל ?

אולי בכל זאת ? ביטוח ? חחחחח אכן לא שמתי לב... קראתי את זה כביטוח כי כל כך רציתי שזה יהיה ביטוח... (בתת מודע כמובן) אחריות אכן אי אפשר בלי ניירת

geostant

New member
ההבדל

ביטוח - פעולה יזומה על ידי הלקוח (אתה) על מנת לאבטח (לשמור על מצב קיים) של המכשיר במקרה תקלה אתה תיהיה מכוסה על מלוא הנזק* אחריות - פעולה יזומה על ידי היצרן ו/או המשווק המקומי, לאבטח מצב מכשיר בעת מכירתו ללקוח** * כרוך בתשלום חודשי, כיסוי מלא במידה ונבחר מסלול ביטוח מלא. ** אחריות יצרן/משווק היא רק על פגמי יצור ולא על שבר, אובדן, גניבה או כל דבר אחר שהלקוח אחראי - האחריות אינה כרוכה בתשלום.

eranavni

New member
ניראה לי שהבנתי

אחריות אין לי אפשרות לעשות כי את זה צריכה החברה ליזום ואחריות היא כמו מיני ביטוח ( ביטוח רק לחצי שנה או שנה ) אני צודק?

geostant

New member
מממ...

בוא אני יסביר שוב... אחריות זה דבר זמני ומכסה רק תקלות יצור וזהו ! לא שבר, לא אובדן לא כלום... ביטוח זה דבר שאתה מבקש לעשות ועולה לך כסף חודשית... יש כמה מסלולי ביטוח... ומסלול סגול זה הכי יקר והכי מקיף... יותר נכון מסלול סגול אתה יכול לעשות הכל לטלפון שלך והם לא יוכלו לצייץ...

eranavni

New member
וכמה עולה מסלול כזה?

וגם כמה עולים האחרים ומה הם כוללים?

geostant

New member
אם אני לא טועה כן...

מה אכפת להם להרוויח עוד כסף ? מממ... מחירים אני לא זוכר... נדמה לי מסלול סגול זה 69 שקל לחודש אל תתפוס אותי במילה, הכי פשוט להתקשר לחברה שאליה אתה מחובר או ליורוקום...

eranavni

New member
זה התחייבות?

כמו שאתה קונה פלאפון? או שפשוט אתה משלם כל חודש מחדש ואפשר לשלם במזומן?

geostant

New member
אני מדבר עברית לא יפנית ../images/Emo70.gif

רשמתי לך 69 שקל לחודש... ז"א חודש
תשלם להם איך שבא לך... תעשה אפילו ברטר... העיקר שזה ישתלם להם

צלצלן

New member
אתה לא צריך ניירת

תיגש לשם, תשלם על בדיקת הטלפון ואם הוא ימצא תקין, תוכל לבטח אותו.

למעלה