שאלת כשרות
אם מטגנים בשמן קציצות המכילות עוף, כלומר רוב הקציצות הם לא מעוף, אבל יש בהם רכיבי עוף, אבל זה לא משנה כי הם בחזקרת בשריות . נחזור לשאלה, נניח וטיגנו קציצות אלו בשמן ולאחר הוצאת הקציצות השתמשו בשמן לטיגון חצילים או גמבות וכדומה, האם מי שאכל מאותם גמבות מטוגנות או חצילים צריך להמתין 6 שעות? אף על פי שהוא לא אכל בשר, אלה גמבות שטוגנו בשמן שלפני זה טיגנו בו קציצות שהן בחזקת בשריות?
תודה
אם מטגנים בשמן קציצות המכילות עוף, כלומר רוב הקציצות הם לא מעוף, אבל יש בהם רכיבי עוף, אבל זה לא משנה כי הם בחזקרת בשריות . נחזור לשאלה, נניח וטיגנו קציצות אלו בשמן ולאחר הוצאת הקציצות השתמשו בשמן לטיגון חצילים או גמבות וכדומה, האם מי שאכל מאותם גמבות מטוגנות או חצילים צריך להמתין 6 שעות? אף על פי שהוא לא אכל בשר, אלה גמבות שטוגנו בשמן שלפני זה טיגנו בו קציצות שהן בחזקת בשריות?
תודה