לוחצים קודם כל על "צא" ואז על שם המשתמש שרוצים שינותק
או להיפך (כלומר קודם כל על שם המשתמש ואז על "צא". הממשק של גוגל לא ברור במקרה הזה).
 
הפעולה הזאת תנתק את שם המשתמש המחובר ותשאיר רק אחד, והכניסה אליו תתבצע אוטומטית.
 
אין צורך למחוק את הסיסמא השמורה.