שאלת כלב

מותר לי

New member
אני ניצלתי את היציאה מהבית

בשביל להנצל מהכלבים ולהסתפק בחתולה אחת אבל בבית של ההורים היה לי חתול (עד שברח) והיו לי שתי עכברות לבנות ומתוקות (עד שלאקי הפכה את הכלוב שלהן, ואז הבנתי שחתול ועכבר לא הולכים ביחד ומסרתי אותן)

סנופה

New member
אחד הדברים הראשונים שעשינו

זה ארתור

אני שמח להציג את השותפה החדשה שלי

עברה לדירה לפני יומיים. קוראים לה פאי, כמו פאי תפוחים או 3.14 והיא משהו משהו.

והתשובה לשאלה

אצלי זה היה בדיוק ההפך. גדלתי בבית של חובבי בעלי חיים מוקפת בחיות מכל הסוגים (כמעט, פיל טרם היה לנו). עם המעבר נאלצתי לוותר ולהסתפק בבובות פרווה, אפילו שבהתחלה שקלתי להביא חתול, אבל לאחר שרגילים לגדל חתולים בבית פרטי למי יש ראש להתעסק עם ארגז חול ועניינים.

goldyboy

New member
אני רציתי כלב

ונועה - הביאה חתול קטן. בעצם שניים. את מואיז לקחנו ממישהי והוא חתול שמן ומוזר בן 5, ואת סטיבי נועה מצאה ברחוב והביאה הביתה. הבוס שלה נתן לו את השם סטיבי כי הוא שחור וכשהיא מצאה אותו הוא גם לא ראה (היתה לו דלקת עיניים). איך נפלתי

Noaal

New member
לרגע נבהלתי, וחשבתי שאתה מדבר

עלי.. סופית, אני פראנואידית!

Noaal

New member
אצל ההורים תמיד היו בע"ח

(כרגע האוכלוסייה מונה 2 כלבים ו-4 חתולים) ואצלי יש שתי חתולות.

ואצל ההורים יש כלב וחתולה

הם רגילים לחיות בחוץ בחצר, אז לקחתי לי גורה שתתרגל להיות נסיכה מפונקת תוך דירה..

איזו מתוקית ../images/Emo99.gif

היא רוצה אולי להכיר גור ג'ינג'י מתוק כמוה? כדאי שתחליט מהר, שבוע הבא קובעים לו תור לסירוס...

מממ...

לאור המצב העצוב בפורום חתולים (המון גורים שמחכים לבית..) החלטמו שהיא לא תמליט. אז עוד מספר חודשים גם היא תקבע תור לעיקור

צודקת בהחלט

וכל הכבוד. הורסים אותי אלו שחייבים לתת לחתולה או לכלבה להמליט פעם אחת כדי "שתחווה את האמהות". אצל חתולות אמהות זה משהו שנשכח תוך חודשיים...

Itai G

New member
הבאתי אוגר ../images/Emo9.gif

לא רציתי חיה, שאני לא אוכל להשקיע בה הרבה... אז אוגר היה פתרון מצויין

למעלה