שאלת כבלים

שאלת כבלים

אצל מי אתם??? מנויים אתם מרוצים???? כמה אתם משלמים על התענוג??? דיברתי עכשיו עם יס, בגדול אני מאוד אוהבת את הערוצים שלהם וצריכה לבדוק שיש להכל מקבילה בהוט מרוצה מהם אבל הם יקרים ועצבנו אותי כהוגן ביום חמישי. יש לי גם אינטרנט דרכם אבל כשעשיתי את האינטרנט הם לא אמרו לי שיש התחייבות לשנה עם 400 שקל קנס ועכשיו קיבלתי אישור לאינטרנט מהעבודה מה שיחכסוך ל כ 70 שקל בחודש ואני רוצה להתנתק מהאינטרנט הם דורשים את הקנס אז החלטתי להתנתק מהם לגמריי גם 400 שקל קנס - אבל הוט מוכנים לתת לי חודשיים חינם מתנה על מנת לכסות את הקנס והם יותר זולים ב 60 שקל אבל לא על כל הערוצים שיש לי ביס אני צריכה עוד לבדוק באינטרנט את כל החבילות שלהם והערוצים שאני רוצה ואז נראה לאן נגיע במחיר מצד שני קשה לי לעזוב את יס כי אני מאוד מרוצה מהם - רק שהם גנבים מה עושים ומי יכול לתת לי המלצות וביקורות להוט ויס על מנת שיהיה לי יותר קל לקחת החלטה

SILIVAS

New member
טוב שיש את הפורומים של תפוז

אני מפתחת הפרעת קשב בעבודה
לי יש הוט, אני אישית מאוד מרוצה, אני אוהבת יותר את הערוצים שלהם (אפילו שכרגע מורידים את BBC PRIME, אבל גם ככה אני בקושי רואה טלויזיה) יש לנו גם אינטרנט וטלפון דרכם, הכל טוב וסרטים זה אותו הדבר כמו ביס איתך הסליחה, אבל אני לא נוקבת במחירים. מה שעשיתי זה להפחית בכמות החבילות ולהתמקח מעט על המחיר, אבל עם נציג קשרי לקוחות ולא עם שירות לקוחות. לקשרי לקוחות הגעתי אחרי שדרשתי הנחה נוספת
יס והוט זה ממש על טעם ועל ריח מבחינת מה אוהבים תמיד יש התחייבות על כל דבר בחברות הטלויזיה, ככה זה תמיד, לכמה זמן ההתחייבות? אולי עדיף לחכות שהיא תסתים במקום לשלם 400 ש"ח

אתיר

New member
איך את יודעת שמורידים את BBC ????

לא ראיתי בשום מקום שכתוב. אשמח לתשובה.

אני ראיתי את הידיעה הבוקר

בידיעות אחרונות. (נדמה לי שזה היה בטור של ביקורות הטלויזיה).

SILIVAS

New member
בוקר טוב

היה לפני שבועיים פרסומים בנושא גם בתפוז. תבדקי את פורום טלויזיה בריטית (אני חושבת שכך קוראים לפורום) בעבר הייתי מכורה לערוץ הזה אבל כיום אני בקושי צופה אבל עדיין מאוכזבת מההחלטה להוריד את הערוץ

אתיר

New member
תודה, ממש מנוולים הורידו המון

ערוצים, כולל ערוצי הספורט...

dify

New member
לחלוטין עניין של טעם והרגלים..

אני קוראת פה המון ביקורת על הוט. אין לי מושג למה. ב8 שנים שאני מנויה על שירותי כבלים היתה לי שנה YES וכל שאר השנים הוט. בעיני אישית התכנים של הוט יותר מוצלחים, אני מאלו שרואים את ערוץ שמונה ולכן אני מעדיפה את הוט (יש לי יס דוקו במכון כושר והוא לא מדבר אלי כמו שערוץ שמונה מדבר אלי). אני עונה לך כדי לתת תמונה אחרת לרושם שנוצר פה. בכל השנים האלו שהיה לי הוט לא היתה לי שום בעיה איתם. כל פעם שהייתי צריכה שירות הוא היה מהיר ויעיל ונחמד. כולל עכשיו שקיבלתי אינטרנט חינם לשנה (אין לי צל של מושג למה, הציעו לי- לקחתי) וטכנאים מהיום למחר כשיש תקלה. אני אישית גם משתמשת באנלוגי (שזה חבילת הבסיס ללא ממיר- ככה אני יכולה לראות גם דרך הוידיאו וגם דרך הטלויזיה, בניגוד ליס ) במחיר מאד נמוך יחסית לכל ההצעות הגרנדוזיות, ובלי התחייבות... כך שמבחינתי הם יצאו יותר מבסדר. אני עקרונית כרגע לא מוכנה לשמוע על יס. כי כשעברנו דירה ופנינו להתעניין אצלהם על מחירים איש המכירות שלהם פשוט לא הניח לנו שבועיים יומיום גם אחרי שאמרנו במפורש ששיטת המכירות הדורסנית הזו לא עושה לנו חשק להצטרף ושאנחנו לא מעוניינות. הוא מכר לנו את אמא שלו העיקר שנצטרף וכל הזמן איים שזה לא יהיה מחר ושזה לא בסדר מצידנו שהוא משקיע בנו זמן ואנחנו לא מצטרפות (אבל אנחנו אמרנו לך לא להתקשר יותר!). בקיצור אם הם חנקו אותנו רק כי התקשרנו לשאול מחירים, אז מה קורה כשרוצים לעזוב?! אז כמובן שזה עניין של טעם וריח. אבל מבחינת שירות אני יכולה להעיד שלי יותר נעים בהוט.

מה שחשוב לי בכבלים זה

ערוצי ילדים בעיקר הופ חבילת ספורט עם כל הערוצים את ה BBC אני מאוד אוהבת אישית וגם את 12 ו13 של יס לא זוכרת כיצד הם מוגדרים אבל אלו רוב הערוצים שאני רואה והם משמעותיים בשבילי בכל אופן נראה לי לפי מה שקורה שייקח קצת זמן עד שיס יסכימו לנתק אותי ולגבי הקנס אני מקבלת מהוט פיצוי על הקנס חודשיים חינם מה שמכסה בדיוק את הקנס שאני משלמת כך שזה משתלם לי בסופו של דבר ואני חוסכת בסביבות 130 שקל לחודש 65 על הכבלים כי אני מוזילה את המחיר הקבוע כל חודש ועוד 65 על האינטרנט כי אני אוכל סוף כל סוף לחבר את האינטרנט מהעבודה בחינם ואחסוך עוד כסף

Yowoman

New member
אין הבדל משמעותי בין השניים

אנחנו במשפחה מעדיפים את יס כי הממשק שלהם הרבה יותר נוח. את לוחצת על כפתור ומיד מופיע על המסך המידע או עוברת התחנה, בהוט זה לוקח עוד שניה עד שזה קורה. נשמע קטנוני אבל אותנו זה נורא הרגיז. מעבר לזה באמת שהם די מקבילים, אז נראה לי שהשיקול הכלכלי הוא המרכזי כאן.

נועם@בת

New member
לנו יש צלחת

קולטים ערוץ 2 ו10, ערוץ בייבי באנגלית ועוד אינסוף ערוצים בצרפתית, רוסית, איטלקית ועוד
. גם ככה אני מכורה למסך המחשב, מעדיפה שלא יהיה עוד מסך אחד להתמכר אליו. מצידי היה עדיף בכלל בלי טלוויזיה כיה פיתוי להושיב את ניצן מול ערוץ בייבי הוא פיתוי גדול מידי (בעיקר כשהיא מטפסת על השולחן וחובטת בטלויזיה לקול מנגינת בייבי שף). נועם

מה זה צלחת וכמה זה עולה?

תגידי, ויש גם ערוצים בספרדית? אם כן מאוד אשמח שתגידי לי איזה המון תודה

נועם@בת

New member
צלחת, כמו הצלחות של יס

רק שזה שלך לא שלחברה מסויימת. אנחנו קנינו והתקנו לבד, לקחנו טכנאי שיכוון את התחנות תמורת 50 שקלים (בדרך כלל זה עולה יותר). הציוד עצמו צריך לעשות בערך 500 שקלים, לא יודעת כמה לוקחים על התקנה. אני חושבת שנתקלתי בתחנה בספרדית- ספרדית של ספרד אם אני זוכרת נכון, סביר שיש עוד כמה. הערוצים תלויים בלויין אליו מתחברים, ניתן להתחבר למספר לווינים- בשביל זה מתקינים מספר עיניות קליטה. אם אין לכם כישורים טכנים תבררו אצל מתקינים של צלחות ותעשו סקר שווקים, ההשקעה היא חד פעמית אבל חוסכת כסף לטווח הארוך, זה כמובן אם מוכנים לוותר על הערוצים הישראלים של הכבלים. נועם

העניין הוא כזה "לא הכמות אלא איכות"

משמעו מה את אוהבת יותר את יס או את הוט? כי אם תשלמי להוט ותקבלי הצעה זולה ולא תאהבי את התוכניות שלהם אז בסופו של דבר תמצאי את עצמך משלמת ולא רואה כלום. אם את אוהבת את יס תתווכחי, תגידי שלא עובדת שאין לך כסף כרגע שאת רוצה הנחה, את רוצה לדבר עם המנהל ואם לא יתנו לך תכתבי מכתב בפקס וזה עובד. אני אישית אוהבת את הוט ומשלמת 149 ש"ח חבילה בסיסית כי לא רואה סרטים יותר ערוצי קומדיות,ערוץ המדע,bbc ועוד. חברה שלי למשל אוהבת את יס וכל כך נהנת ואומרת שיש סרטים מעולים ומשלמת 220 ש"ח ומכיוון שהיא בבית בערבים ואוהבת לבלות הרבה בבית אז היא משקיעה קצת יותר ממני. הכל עניין של העדפה מה את אוהבת ומה את רואה.

אני אוהבת את יס לא מכירה בכלל את

הוא אולי יש את כל הערוצים שאני אוהבת גם בהוט - בעיקר ערוצים זרים כך שלא משמעותי למי אני משלמת החצי מכור לערוצי הספורט וזו חבילה שמייקרת לי את המנוי ביס ובהוט אני אשלם 215 שקל על הכל בכל מקרה אני חוסכת 65 שקלים העניין התחיל מויכוח שיש לי איתם לגבי ניתוק האינטרנט, בסיביבות יולי בעקבות טעות שהם עשו אצלי בחשבון ואני התקשתי להתלונן הם נתנו לי "כפיצוי" במבצע לשנה אינטרנט ב 10 שקלים לחודש לא אמרו לי שיש קנס יציאה ואני שכבר הייתי בתהליכים לקבלת אישור לאינטרנט מהעבודה לא ידעתי על הקנס וההתחייבות כלום כרגע יש לי אישור לאינטרנט ואני לא יכולה להתחבר כי יס לא מוכנים לנתק אלא אם אני אשלם להם 400 שקלים ואם אני אתנתק לחלוטין זה גם 400 שקלים קנס אז אני מעדיפה להתנתק לחלוטין לקבל חודשיים חינם מהוט פיצוי על הקנס ולשלם 215 שקל במקום 265 שקלים וגם לקבל אינטרנט חינם מהעבודה ואז להוריד את בזק בינלאומי ששם אני משלמת 57 שקלים לחודש

YULI9

New member
כדאי לשאול גם בפורום צרכנות

היו שם המון תלונות על השרות של הוט. לגבי תכנים זה עניין של טעם אישי.

אוצה

New member
התנתקנו מהכבלים

ולא עשינו מנוי לכלום. עדיף ככה. בלי פיתויים, עם זמן איכות למשפוחה. סרטים- רואים בדי י די (מורידים מהאינטרנט).

אנחנו שנים רבות בהוט ומרוצים

עברנו לפני כשלוש שנים למשך שנה אחת ל- יס ובעלי לא הפסיק לשגע אותי לבטל את המנוי ליס. ביטלתי רק לאחר שהסתיימה השנה, כדי לא לשלם את הקנס. ממליצה על הוט - וניתן להתווכח איתם על המחיר ולקבל יותר חבילות.

למעלה