שאלת כביסה

תגליתוש

New member
שאלת כביסה

איפה שאני גרה יש מכונת כביסה ווירפול דיי ישנה. המכונה בסדר חוץ מהעובדה שפה ושם היא קצת הורסת בגדים (מוציאה חוטים וכו'). אין כרגע אפשרות להחליף מכנת כביסה. שמעתי שיש שקים למכונת כביסה ששומרים על הכביסה. ניסיתי לחפש באייס ובריקושט לא ממש מצאתי. האם מישהו שמע האם מישהו יודע?

אני לא כל כך בטוחה שיש, אבל אין מה להפסיד

תבקשי בחנות בדים בד רשת, ותתפרי שק כזה בעצמך או אצל תופרת, העבודה כל כך קלה שלא נראה לי שזה יעלה לך יותר מידי, כדי לסגור את צריכה לחשוב על פתרון יצירתי, או רוכסן, וזו כבר עבודה קשה יותר, אולי גומיה של שיער, אבל אז צריך להזהר שלא יתנתק ואולי יעשה בלגן בקישקע של מכונת הכביסה, אולי סיכות ביטחון, או שתעשי מכפלת לפתח השק, תשחילי שם שרוך, כשהשק מלא תקשרי ותכבסי.

maybesure

New member
לסגירה

של שק כזה תוצרת בית משחילים חבל דק בחורי השקיק עצמו, מכווצים וקושרים. פעם בשנות ה 60 היו תופרים שקי כביסה כאלו בקיבוצים. היום ניתן להשיג אותם בחנויות אייס וכאלו בדרך כלל בפריטים שתלויים בין המדפים. השק מגיע מקופל באריזה קטנה יחסית. לפעמים יש חוסר מלאי אבל תמיד חוזר למדפים אחרי זמן מה. במקום שק כביסה מרשת אפשר להשתמש בציפית של כרית ולקשור היטב. אפשר לחבר אליה שרוכים בתפר יציב ואז אין סיכוי לאבד את השרוכים בפילטר - גם אם הקשר ישתחרר. המים וחמרי הכביסה יחדרו בקלות את הבד של הציפית.

למעלה