שאלת כביסה

שמופית

New member
שאלת כביסה ../images/Emo9.gif

תמיר חזר מהמילואים, ואיתו כמה פריטים שאני לא יודעת איך ואיפה לכבס: צעיף צמר כפפות פליס חרמונית האם אפשר את הצעיף והכפפות במכונה כמו כביסה רגילה ? את החרמונית חשבתי לתת לניקוי יבש. יש למישהי פתרון אחר ? תודה !

Hadar p

New member
את החרמונית של רוברט כיבסתי רגיל

הפכתי אותה ושמתי על 40 מעלות! כולל סחיטה והכל! וגם צעיף ככה.... כפפות הוא לא אוהב אבל אני מעריכה שזה אותו דבר!

עכשיו השאלה היא

האם הם מלאים בבוץ או סתם צריך לתת להםריך טוב? אני מניחה שהם מלאים בבוץ. כפופות פליז אין בעיה, ניתן לחבס עד 40 מעלות. לכן, אם הן לא מולכלכות מאד, פעם הבאה שיש לך כביסה רגילה בצבע המתאים- תדחפי אותן גם. צעיף- היית שוקלת כביסה ביד, אם זה באמת מצמר. חרמונית- את החרמונית הצבאית ניתן לכבס במכונה (צריך להיות עליה הוראות). אני, פעם אחרונה, עשיתי לחרמונית אזרחית ניקוי יבש ביתי, אבל היא לא היתה מלוכלכת, רק עם אבק. אז עברתי עם סמרטוט לח ואז למייבש.

שמופית

New member
תודה על התשובות המהירות ../images/Emo45.gif

הם לא מלוכלכים.... לא בוץ... אולי קצת אבק... אני באמת אבדוק הוראות ניקוי של החרמונית. (אוף אני כזאת גרועה עם כביסות... אני מפחדת להרוס !)

Hadar p

New member
לא נראה לי שאפשר להרוס חרמונית

כבסי על 40 מעלות + סחיטה ויהיה מעולה!

נופר30

New member
לא מתמחה במוצרים הללו

אבל לפי התיאור של כמות הליכלוך כל כביסה ב30-40 מעלות עם סחיטה עדינה לא תקלקל לך את הבגד

רחלילי

New member
חרמונית והכל כיבסתי לאייל בבית

חשוב להפוך!!! לכבס בכביסה עדינה וללא סחיטה. לייבש הפוך ולא בשמש ישירה.

danonit

New member
כביסה...

פליס עם הכביסה הצבעונית (אכן, עד 40 מעלות ואין בעיה עם הסחיטה) , צמר רק ביד ובמים קרים. המכונה מעוותת את הצורה שלו והמים החמים עושים לו שרינקאג´ מטורף. את החרמונית הייתי לוקחת לניקוי יבש, זה לא שאת מכבסת אותה באופן שוטף, תקבלי אותה חזרה נקיה ויבשה - הכי סבבי. אגב - השבוע אנחנו הולכים לקנות מייבש!

fila

New member
אני "נשואה טרייה" למייבש כביסה

והאמת? אני מאוהבת בו
כזה קל ונוח למה בכלל חיכיתי עד עכשיו??? העיקר שמעון קיטר ולא רצה אפילו שנקבל אותו במתנה ומאז שההורים שלי קנו לנו אותו לפני כ-3 שבועות יש לנו כל הזמן בגדים נקיים בלי לחכות יותר מידי ובלי שיהיו תלויים לנו בגדים לייבוש על כל החפצים בבית
דנונית יופי ששכנעת אותו

נופר30

New member
אני ידועה בתור פריקית של המייבש

והכי חשוב מהכל אין יותר מגבות קשות מהשמש אלא רכות ומלטפות

fila

New member
נכון../images/Emo45.gif אגב יש לי שאלה

אני שמה בפנים את "דפי הריח" והם אמנם עושים ריח טוב לכביסה אבל הם מבטלים את הריח המקורי של המרכך, רק לי זה קורה???

נופר30

New member
לא לא רק לך זה קורה

בגלל זה הפסקתי לשים את דפי הריח ככה נשאר לי הריח של המרכך מהכביסה עצמה

ניקוי יבש במייבש

יש ערכה כזו, שקונים בסופר, עולה 45 ש"ח ויש שם שקית ו-4 ניירות, כך שאפשר לעשות ניקוי יבש בבית, במייבש. זה נשמע יקר, אבל אפשר להכניס עד 4 פריטים בכל פעם (ככה שזה יכול להיות גם 3 ש"ח לפריט, הרבה יותר זול מניקוי יבש במכבסה). זה מתאים לבגדים לא מלוכלים (אלא רק עם ריח שצריך לרענן). אני הכנסתי את החרמונית ויצא ממש נקי ומרוענן.

בקילי

New member
כביסה רגילה

חבל על הכסף והבלאגן של ניקוי יבש. הרי הליכלוך הוא רגיל....

למעלה