שאלת יופי ושומן

fat en crazy

New member
שאלת יופי ושומן

כמה שאלות אליכן: (לנוחיות נשאל השאלות בלשון נקבה)
האם לדעתכן יופי הוא תלוי משקל?
האם טיפוח אישי קשור למשקל? ולקוסמטיקאיות בינכן- שאלה שמחייבת כנות: כאשר מגיעה אלייך בחורה שמנה/מלאה שרוצה להוריד שערות עם שעווה, את: 1) נגעלת וגובה מחיר מופקע מראש כדי שזו לא תבוא יותר 2) חושבת שנפל עלייך תיק, אבל מקבלת אותה 3) תוך כדי טיפול מעירה לה בעקיפים או שלא על דיאטה 4) נגעלת מהשומנים, מקבלת אותה ונדהמת מהגודל 5) לא משנה לך בכלל איך היא נראית 6) חושבת שהיא אישה סקסית (לא במובן של להתחיל איתה) 7) תשובות 2,3,4 מתאימות תודה מראש על אלו שלקחו את האתגר וענו על השאלות. מאוד חשוב לי לדעת. בבקשה
בלי צביעות

אוקי אז אני אהיה הראשונה..

לדעתי יופי ממש לא תלוי במשקל... בחורה שהיא שמנה לא אומר שהיא לא יפה! בעצם רוב השמנות הן יפות
ואם מישהי שמנה או מלאה תבוא להוריד אצלי שערות אני אקבל אותה בשמחה בלי קשר לאיך שהיא נראית. וכבר יש לקוחה אחת קבועה כזאת שהיא מאוד מאוד שמנה והיא מקבלת ממני את הטיפול הכי טוב שיש! (על פי דברייה) ובין היתר עוד כמה מלאות פה ושם שבאות אליי.

fat en crazy

New member
האם

את שמנה? מלאה? רזה? האם את שומעת/מכירה על קוסמטיקאיות שכן שמות לב לזה, מתייחסות לזה, מעירות על זה? ("רכילות טיפול" ואני שומעת דברים בסגנון: "יש לי לקוחה אחת...") יכולה לספר לך על אחת שהעירה לי על דיאטה, אחת שממש ראו שהיא נגעלת לגעת בי ואחת שפשוט לא אמרה כלום, אבל בפעמים הבאות כשהתקשרתי לקבוע תור, היא אמרה שאין לה מקום... מכירה? מה את חושבת על זה?

אני חושבת שזה הדבר הכי מגעיל שיש

שמישהי יכולה לעשות!!! אני מלאה אם רצית לדעת. ואני לא נגעלת מאף אחד! זה מה שבחרתי לעשות וזה מה שאני אוהבת לעשות. אני לא אמורה להגעל מאנשים. והיא ממש חוצפנית שהיא העיזה ככה להעיר לך ולהראות שהיא נגעלת. אני במקומך לא הייתי חוזרת אלייה יותר. ושמעתי פעם אחת מאיזה קוסמטיקאית שבמקרה דיברה על אותה אחת שאני עושה לה טיפולים. אבל עזבי היא זה לא פונקצייה כי היא קוסמטיקאית שמרכלת על כל אחד... וכל אחד מרכל עלייה.

אן מרי17

New member
בכל הכנות

אין קשר בין שמן ורזה לטיפוח ויופי. יכול להיות אדם שמן מאוד מטופח ויפה ואדם רזה מאוד מוזנח ומכוער וההפך. זה ממש לא קשור בעיני. ואני עונה מתוך נקודת מבט של אנורקסית לשעבר שפעם חשבה אחרת.

אן מרי17

New member
אמ...

פעם חשבתי שזה יהיה פשוט נורא אם אני אהיה שמנה. אף פעם לא חשבתי משהו רע על שמנים אבל אני לא יכלתי לסבול את המחשבה שאני אהיה שמנה חשבתי שזה בטח נוראי לחיות בגוף כזה "גדול ומגושם". חשבתי שאם אני אהיה שמנה החיים שלי פשוט ייגמרו.

fat en crazy

New member
מעניין

אבל נראה לי שדווקא כן חשבת משהו רע על שמנים, ולו בתת המודע שלך, אבל זה באמת לא באשמתך, כי אם באשמת התנהגות החברה והשדרים שהיא משדדרת לנו על אידיאל היופי הרזה... בכל אופן, אני מקווה שאת עכשיו במשקל תקין ומאושרת מחייך ומהמראה שלך

לבבית25

New member
סתם עברתי כאן..

וראיתי את השירשור! אני ספרית במיקצועי.. ואני יכולה להגיד לך חד משמעית!!!!! שקוסמטיקאית/מאפרת/ספרית או כל יועצת יופי שהיא.. אם היא מעירה בצורה מעליבה ובוטה וגורמת ללקוח להרגיש נבוך. היא לא מקצועית! אם היא ניגעלת? היא על אחת כמה וכמה לא מקצועית!!! שמנות הם עם יפה! שימחת החיים שלהם נוצצת להם בעיניים. אין לי שום דבר נגד שמנים ולא נגד רזים! [יש לי קצת בעיה עם בולמים או אנורקטים, כי אני מרחמת עליהם] כולנו שווים!!!!! אוף עיצבן אותי!

אן מרי17

New member
כשאני אומרת "לא חשבתי משהו רע"

זאת אומרת לא נגעלתי או משהו כזה, אף פעם לא "הפלתי" לרעה אדם שמן והאמת היא שהמראה השמן יפה בעיני כיום יותר מהרבה דברים אחרים...אני גם חונכתי במשפחה כזאת ששני ההורים הם סובלים מעודף משקל והם מאוד מקפידים שהילדים שלהם לא ישמינו כמוהם..ככה שאידיאל היופי מושרש גם בחינוך שלי.

לבבית25

New member
לא בהכרח...

התייחסתי לתשובתך הקודמת אן.. ככה שאין לך בכלל מה לקחת את זה אישית! איש איש בדעותיו... [וגם הבנתי מההתחלה שאין לך שום דבר נגד שמנים]

למעלה