שאלת יום ראשון

ענתי44

New member
שאלת יום ראשון

רותי אני נואשת. אני מטפלת באם עם אלצהיימר שיש עוד מחלות ברקע. היא סעודית ורתוקה לכסא גלגלים. למרות המחלות הארורות אמא שלי אישה מדהימה ואני ממש מעריצה אותה. מטפלת בה מכל הלב למרות שזה מאוד קשה ועוצר את חיי. בחודשיים האחרונים היא הפסיקה לאכול רגיל סובלת משינויים ביציאות ובסוכות ( בעיתוי מצמרר לאבא שלי שבאותו יום בו אושפז ואובחן כחולה סרטן במצב סופני ) החלה להקיא דם. במיון בדקו אם אין חסימת מעיים. אמא סבלה בבדיקה ומאנה לאפשר חיבור לזונדה באופן זמני. כששללו את מה שחיפשו שיחררו אותה בהמלצה ללכת לייעוץ גסטרולוג. הייתי אצל גסטרולוג פרטי והוא ממליץ קולונוסקופיה לבדיקת סרטן מעי. אבל אמר שנחשוב כי לנוכח מצבה לא בטוח שהיא תעמוד בבדיקה ושגם אם ימצאו ממצא לא בטוח שבשל מצבה תעמוד בכימוטרפיה. אני לא יודעת מה לעשות? מצד אחד רוצה להניח לה ולהשאיר את זה בידי שמיים כי היא סובלת אבל אני זו שמטפלת בה ורואה איך היא סובלת ביום יום ואולי מדובר במשהו אחר שניתן לטפל?

רותי 11

New member
ענתי יקרה - ליבי יוצא אלייך

אני כל כך מבינה אותך, גם אני סעדתי את אמא שלי למרות שהייתה לה מטפלת ואת רוב העבודה היא עשתה תארי לך שאני עם הכלים שלי לא יכולת לעזור לה תביני כמה זה היה מתסכל, אבל כל פעם שניסיתי לעשות משהו עצרו אותי, כי אי אפשר היה להתערב בתהליך הזה, ראיתי את הסבל שלה, ראיתי את מה שהיא עוברת ואיך למרות הכל היא נאחזה בכוח בחיים, אבל כמו שאומרים לא יכולתי לעשות כלום מעבר לתמיכה מורלית וכמובן לעטוף בהרבה אור ואהבה וזה מה שאת יכולה לעשות היום ולכוון את הכל לטובתה העליונה ולהבין שנפלה בקרבך הזכות לעזור לנשמה יקרה לעבור את התהליך הקשה הזה.

ענתי44

New member
תודה רותי

אני מטפלת בה באהבה גדולה. מעריצה אותה על שנשארה אישה מדהימה גם שהיא חולה. חברה אחות הציעה לי לבקש בדיקות לא פולשניות לראות אולי בכלל מדובר באולקוס בו ניתן לטפל ובמידה וישללו ותשאר רק החשד הסרטני אנחנו במשפחה החלטנו לא לענות אותה לשווא רק להעניק לה אהבה וטיפול אוהב.

למעלה