שאלת יום נוספת…. שימו לב לקטגוריות השונות ונא לשרשר במקום המתאים.
ר רז2 New member 29/1/02 #15 אמנם לא רואים את מצב הבטן כשאני לבושה, אבל אני רואה אותה וזה מספיק.......
ש שרית של עומר ודנה New member 29/1/02 #11 לצערי הרב מאוד אני פה זאת אומרת למרות שהעלתי רק 14 ק"ג בהריון נשארו לי 8 ק"ג עודפים ובטן ענקית של חודש 5 לפני שבועיים משהיא שאלה אותי באיזה חודש אני - דיכאון
לצערי הרב מאוד אני פה זאת אומרת למרות שהעלתי רק 14 ק"ג בהריון נשארו לי 8 ק"ג עודפים ובטן ענקית של חודש 5 לפני שבועיים משהיא שאלה אותי באיזה חודש אני - דיכאון
ש שרית של עומר ודנה New member 29/1/02 #13 זהו היגיע הזמן להפרד ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif תם לו ה היום ואני נפרדת מכן/ם בצער רב אף ניפגש שוב בקרוב ואני הולכת לאפרוחים שלי
זהו היגיע הזמן להפרד ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif תם לו ה היום ואני נפרדת מכן/ם בצער רב אף ניפגש שוב בקרוב ואני הולכת לאפרוחים שלי
ה הלן של עמית ויובל New member 30/1/02 #18 טוב אני לא פה../images/Emo24.gif אני עליתי רק 11 ק"ג בהריון ושבוע אחרי נפרדתי גם מהם וגם מעוד כמה........אז אני לא פה.......לילה טוב
טוב אני לא פה../images/Emo24.gif אני עליתי רק 11 ק"ג בהריון ושבוע אחרי נפרדתי גם מהם וגם מעוד כמה........אז אני לא פה.......לילה טוב
י יוטל New member 30/1/02 #19 לא בדיוק אבל בערך כול ההריון עליתי 13-14 ק"ג שירדו די מהר, חזרתי לג´ינסים מתקופת הצבא. אבל מה, בטן בלון נפוח שירד האויר...חבל"ז אבל מאז, 4 שנים, שאני רק עולה ומשמינה, לאט אבל בטוח... טוב, זה בטח מנחת
לא בדיוק אבל בערך כול ההריון עליתי 13-14 ק"ג שירדו די מהר, חזרתי לג´ינסים מתקופת הצבא. אבל מה, בטן בלון נפוח שירד האויר...חבל"ז אבל מאז, 4 שנים, שאני רק עולה ומשמינה, לאט אבל בטוח... טוב, זה בטח מנחת