שאלת יום א

hodaya367

New member
שאלת יום א

היי רותי רציתי לדעת מתי אני אמצא עבודה בעיצוב אני כבר שנה וחצי ללא עבודה לא מוצאת את עצמי וכל הדברים האלה שאני התחלתי לראות האור ההבזקים השדר די תרמו לכל הבלבול מאז שאמרת לי לשחרר את הפחד שיחררתי הפסקתי לפחד פשוט היתבוננתי קיבלתי והשלמתי עם כל ההתפתחות הפנימית הזאת אבל מה עלי לעשות מפחינת עבודה במקצוע מתי כבראני אמצא ומה עלי ללמוד /לתקן או יעוד אני פשוט לא יודעת ממש לכוון את השאלה מה ההדרכה שלי אומרת לגבי זה ? בתודה אורטל

the pitria

New member
שלום.

היי. שנה וחצי זה בהחלט הרבה זמן. גם אחותי מובטלת כבר שנה וחצי בערך (והיא מסיימת תואר שני במדעי החברה...) ניסית להתחיל בקטן? כלומר, אני לא יודעת באיזה תחום בעיצוב את מחפשת עבודה, ואם עבדת בזה קודם, אבל בכל מקום רצוי להתחיל מלמטה. את יכולה לדוגמא, לעצב משהו בחינם, וזה יתן לך פרסום. אני רואה כאן הרבה אנשים ששואלים שאלות על החיים שלהם ועל מה הם צריכים לעשות בקשר לכל מיני דברים ודעתי היא כזאת: בדרך כלל כשאנחנו נמצאים בבעיה או מצב לא נעים, אנחנו במתח ומאוד לחוצים, ולא רואים מה קורה סביבנו. כשאני במצב הזה (וזה לא שהחיים שלי מושלמים חלילה) אני מנסה להסתכל על המצב מרחוק (או מהצד). אם הייתה לך חברה שהייתה במצב שלך, מה היית מייעצת לה? ובנוגע לתיקשור. שמתי לב שהרבה פעמים כשאני שואלת את עצמי שאלה, מגיעה תשובה. רוב הסיכויים שאני פשוט עונה לעצמי. אבל אפשר להסתכל על זה כתקשור. תקשור עם עצמי. הרי את יודעת הכי טוב מה טוב בשבילך. חוץ מזה, לא לכל דבר יש תשובה מידית וזה לא נראה לי נכון לחשוב שתקבלי תשובה ברורה שתגיד לך שיהיה בסדר. את צריכה לדאוג לזה שיהיה בסדר. לפי הפרופיל שלך את ממש צעירה.... אז מאוד חשוב לקחת דברים בפרופורציה. כשאני הייתי בגיל שלך, לא ידעתי מה אני רוצה לעשות עם עצמי.... והיום אני חושבת שאני במקום טוב.

למעלה