שאלת יום א'

danone007

New member
שאלת יום א'

רותי שלום, יש לי שאלה על אמא שלי והקשר שלי איתה. אני מרגישה שהקשר שלנו לא טוב. יש ריבים יומיומיים. יש לציין שאנחנו גרות בבית רק שתינו. עברנו דירה לפני כשנה וקיוויתי שהמעבר ישנה את הדברים. תמיד אמרתי שאיני רוצה להידמות לה, אך ככל שהזמן עובראני רואה דימיון רב אליה. רציתי לשאול מה הקשר שלי אליה, ואיזה קשר היה לנו בגלגולים קודמים? ומה מטרת הקשר שלנו בגלגול הזה? אשלח פרטים עליה במסר. תודה רבה,ושיהיה שבוע מקסים. :)

רותי 11

New member
danone007 יקרה

ברור שלמי שאנחנו הכי לא רוצים להידמות אנחנו הכי דומים לו. זה כאילו חוק. את צריכה להבין שאמא שלך פועלת ממקום של הגנה כלפייך כמובן שהיא מביאה את זה מעולמה שלה, והיא לא מבינה שאפשר אחרת, מה שקרה לה לא יקרה לך אם לא תאפשרי את זה כמובן את באת לחוות מסלול שונה לחלוטין ממנה, באת להתחזק דווקא מהסיפור שלה ולא ליפול לאותה מלכודת של חוסר, מה שעלייך לעשות בקשר שלך איתה זה להבין אותה, ולהבין את תנאי החיים שהיא גדלה בהם, אבל עדיין לא לקחת אותם אלייך, אמנם היא אמא שלך אבל היא לא את, היא זקוקה להמון חום ואהבה כדי להפשיר את הלב שלה שהיא סגרה לפני הרבה מאוד שנים בגלל הנסיבות. "הישועה" שלה בעניין הזה יכולה לבוא ממך, ברגע שתראי לה שיש אהבה בעולם את תחזקי אותה ואולי היא באמת תתן לעצמה צ'אנס לאהוב ולהבין שהאהבה זה הדבר הכי עוצמתי שיש. כרגע היא מפחדת ממנה היא לא מאמינה שהיא יכולה לקבל אותה או להבין אותה (את האהבה ) מתוקה אני שולחת אלייך המון אור ואהבה כדי לחזק אותך בהמשך הדרך כי היא לא קלה כרגע עבורך אבל את צריכה להבין שזה כרגע שוכל מה שיקרה ב עתיד תלוי בך תלוי באיך שתחליטי לבנות את החיים שלך והם יכולים להיות מאוד יפים ומחייכים אל תשכחי את זה.

danone007

New member
תודה רותי../images/Emo13.gif

את צודקת, אני יודעת שהיא פעולת רק ממקום של אהבה, ומה שהיא בטוחה שהוא הכי טוב עבורי. הבעיה היא שמה שהיא חושבת שהוא הכי טוב עבורי, הוא ממש ההיפך ממה שאני מרגישה. לדוגמא, בשבילה הכי טוב וחשוב עבורי הוא הלימודים והקריירה. ואני לעומת זאת מרגישה שאהבה וזוגיות הם הכי חשובים בשבילי, וכרגע אינם. האם את רואה התקדמות מבחינה זו בקרוב? אני מרגישה עייפה מבחינה נפשית כרגע, ולכן גם גופנית. השאלה היא איך מחליטים את ההחלטות האלו לגבי בניית החיים. אציין שיש החלטה מסויימת שבימים אלו ממש אני מתחרטת עליה, ואני מרגישה שאולי היא הסיטה את חיי מהמסלול המכוון. האם עליי לנסות ולשנות אותה בכל מחיר? אולי תוכלי להזכיר את הגלגולים הקודמים? אציין שאני מרגישה קשר חזק מאוד עם סבתא שלי, אמה של אימי (סופיה). אני מקווה שזה בסדר ששאלתי שאלות נוספות, תודה רבה מראש.

למעלה