שאלת יום א'

noalita

New member
שאלת יום א'

רותי יקרה, אשמח לדעת לגבי זוגיות - האם ומתי :) פרטים שולחת לך במסר תודה לך

רותי 11

New member
noalita מתוקה

אני מקבלת שמא שקורה איתך בתחום האהבה או יותר נכון מה שלא קורה שם, נובע מפחד שלך להתחייב עד הסוף להתחייב כמובן בענייני הלב, את כאילו כל הזמן על המשמר את כל הזמן בוחנת את בן הזוג שנמצא מולך ולכן את לא בעצם מתמסרת לחלוטין, בענייני הלב כמובן. כל עוד לא תסמכי על הרגשות שלך את לא תצליחי באמת, אל תפחדי להפגע רק ככה צומחים רק ככה חיים באמת מה שאת עושה את יותר מדי שומרת על עצמך ולכן את בעצם לא באמת חיה קחי לתשומת לבך את מה שנכתב כאן ותתחילי לשנות את הרגשות שלך וככה כמובן תזרזי את בואו של האחד

noalita

New member
היי רותי

מאוד נגע לליבי מה שרשמת וזה נכון אין ספק. אבל את הבעיה שלי אני מחלקת לשניים : לפני ואחרי שאני מתאהבת. כשאני מתאהבת אני מתנהלת מחרדות ופחדים כדי לא להיפגע וכאן באמת זה כל כך מתחבר למה שרשמת. שעליי להפסיק לפחד ועליי לחיות אבל כשכתבתי לך זה נבע מהחלק הראשון של הבעיה שכרגע מעסיק אותי הרבה יותר. מאוד מאוד קשה לי להתאהב או אפילו להימשך למישהו כדי שבכלל יתחיל משהו, יתחיל סיפור כלשהו, מסובך ככל שיהיה. כשאני מתאהבת אני מרגישה כאילו נפלתי חזק אבל עד שזה קורה... קרה לי פעמיים so far בחיי ובשניהם אני מרגישה כאילו איכזבתי את עצמי ואת הצד השני כי בסופו של דבר זה היה כישלון. ועכשיו, כמה שחסרה לי אהבה, זה פשוט לא קורה לי. אין לי כימיה עם אף אחד. וזה מה שקשה לי להתמודד איתו בעיקר . מרגישה כאילו משהו לא בסדר איתי שזה לא קורה לי. אני כבר מתגעגעת לתחושה של להיות מאוהבת במישהו גם אם היא מלווה בכל הסרטים של לפחד להיפגע וכו'. וזה מה שאני רוצה שיקרה יותר מכל... שאתאהב... מתגעגעת לתחושה הזו

רותי 11

New member
אני לא הייתי מחלקת את זה ל -2

משום שמנגנוני ההגנה שלך לא מאפשרים לך מראש להגיע למצבים האלה, לכן וכמעט והם לא קורים.

למעלה