שאלת יום א'

שאלת יום א'

רציתי לברר מה היה הקשר שלי לנכד שלי, שאת שמו העברתי לך במסר, בגלגולים קודמים..... תודה אישה יקרה....

רותי 11

New member
ממה מיה 10 מתוקה

לא נותנים לי מידע לגבי זה מצטערת וזה לא מהסיבות שיש משהו לא בסדר, אלא פשוט יש נשמות שמעדיפות ללמוד או ללמד בלי ידיעה מראש.

רותי יקרה

יש לי קשר מאד חזק לנכד הזה... (יש לי עוד נכד והוא מדהים ואני מאד מאד אוהבת אותו....) אבל אני מרגישה משהו מאד עמוק וחזק אל הנכד שכתבתי לך עליו במסר.... ולכן מאד רציתי לדעת האם הדבר נובע מגלגולים קודמים.... בכל אופן תודה על הנסיון שלך לעזור לי בקבלת המידע.....

רותי 11

New member
בן כמה הנכד הזה?

ברור שהקשר הוא קשר נשמתי הוא מעבר לגלגולים אבל אני לא מקבלת עליו מידע ברמת הגלגולים.

רותי 11

New member
היה לי ברור שהוא מאוד צעיר

ועכשיו אני מבינה גם למה אני לא מקבלת עליו מידע הוא ילד קריסטל ולכן הספריה שלו חתומה כבר ואין באמת מידע עליו.

מבקשת הסבר....

למה הכוונה בילד קריסטל ומה הפרוש שהספריה שלו חתומה ושאין עליו מידע.... הסבר בבקשה.... תודה....

רותי אני בשוק.....

קראתי עכשיו על תכונות ילדי הקריסטל מתוך מאמר של שריל ג'קסון.... וזה במדויק מתאים לנכד שלי..... נשארה השאלה למה הכוונה שהספריה שלו חתומנה ושאין עלליו מידע.... ולפי מה ידעת שהוא ילד קריסטל..... ושוב תודה ומקווה שאני לא מבלבלת לך את המוח יותר מדי... אבל בחודשים האחרונים התחברתי לתחום התקשור וזה מאד מסקרן אותי...

רותי 11

New member
ילדי הקריסטל

הם ילדים שסיימו את הגלגולים שלהם , הכוונה את התיקונים והשיעורים, והם כאילו מתחילים דף חדש חלק. לכן אין עליהם באמת מידע מהעבר

לפי מה ידעת שהוא ילד קריסטל....

האם זה קשור לתאריך הלידה, השם, או שקבלת אינפורמציה זאת בתיקשור.... ושאלה נוספת.... אמרת שיש ביננו "קשר נשימתי".... האם הדבר נכון גם עכשיו לאחר שידוע שהוא ילד קריסטל... ואם הדבר אכן נכון, מה זה אומר לגבי.... שגם אני נשמה שסימה את הגלגולים ומתחילה דף חדש? תודה אישה יקרה.....

רותי 11

New member
קיבלתי את זה בתקשור

זה לא אומר לגבייך את אותו דבר את בטוח לא קריסטל

הסבר נוסף

אם כך מה לגבי הקשר הנשימתי שאמרת שיש ביננו? האם הדבר אפשרי אם הוא ילד קריסטל? נ.ב. איך היה המפגש עם הילדים? ושוב תודה לך אישה יקרה

למעלה