שאלת יום א'

Reut l

New member
שאלת יום א'

רותי שלום, דבר ראשון, רציתי לדעת אם יש למדריכים שלי מסר בשבילי, אולי בקשר לייעוד שלי או לזוגיות..... דבר שני, לפני חודש וחצי בערך סיימתי שירות לאומי, אני מרגישה קצת תקועה, אני כבר חודש וחצי בבית מפחדת לצאת "לעולם", יש לי המון דברים לעשות, ואני פשוט דוחה הכל (שיעורי נהיגה, פסיכומטרי, לצאת לעבוד...) פשוט להתחיל התחלה חדשה, ורציתי לדעת למה זה קורה ואיך אני יעשה את הצעד הזה שייגרום לי לא לפחד..... תודה רבה, ושיהייה שבוע טוב ושקט לכל עם ישראל!! :)

רותי 11

New member
Reut l מתוקה

הדבר הכי חשוב שאת צריכה להתחיל אתו זה פשוט לגעת ולעשות כי ככל שהזמןם יחלוף יהיה לך קשה יותר לשלוף את עצמך מהמקום שאת נמצאת בו, פעולה מניעה גלגלים והדברים קורים וזורמים. הפחד שלך הוא שאת חושבת שהכל גדול עלייך, שמה שקורה בחוץ בחיים הרגילים זה מעין ג'ונגל, את היית עד עכשיו במעין חממה, והיום את אמורה כאילו להוכיח את עצמך וזאת הבעיה שלך, את צריכה להבין שאת לא צריכה להוכיח לאף אחד כלום ואפילו לא לעצמך, מה שעלייך לעשות זה פשוט להתחיל לעשות דברים כמובן שתעשי אותם בקצב האישי שלך ושלך בלבד, אף אחד לא יכול לעשות את הצעד הראשון עבורך רק את יכולה לעשות את זה, ואין נוסחת פלא עבור הדברים האלה, כי זה תלוי בך בלבד אפילו שני אומר לך עכשיו אחד לאחד מה לעשות אם לא תתגברי על אותו חשש זה לא יעזור לך, לכן חשוב לזרוק אתעצמך למים ולהבין שהחיים בחוץ הם לא ג'ונגל, ולהבין שאת לא שונה מאף אחד שאת טובה בדיוק כמותם, ושיש לך את היכולות להתמודד עם החוץ עםהחיים האמיתיים. אנימקבלת עבורך מההדרכה שלך שמה שעלייך לעשות שכשאת יוצאת לעולם פשוט להבין שהם איתך ואת אפילו יכולה להרגיש אותם כשהם מחזיקים לך את היד, והם עושים את זה ואם את מטילה ספק בזה פשוט תפני אליהם ישירות ותאמרי להם שאת רוצה לחוש אותם ולהבין שהם איתך ולאט לאט הדברים יסדרו מאליהם. בהצלחה

למעלה