שאלת יום א'

ענתי44

New member
שאלת יום א'

רותי איך אני אדע מה הייעוד שלי? אני מרגישה שהתפתחות בכתיבה הוא כיוון נכון וכן בתחום של עזרה לבני אדם אבל איך בדיוק אדע שאני בכיוון הנכון ולא מפספסת את הייעוד?

רותי 11

New member
ענתי מתוקה

את היעוד המלא לא נותנים, תמיד נותנים את הכיוון אבל את הדרך את מחליטה איך לעבור, לרוב לא מתערבים לנו בדרך ליעוד, כל עוד את מרגישה מבפנים שאת עושה את הדברים נכון, אז זה בסדר גמור, אם את תצטרכי להוסיף משהו או תצטרכי לשנות כיוון את כבר תדעי את זה מבפנים. אני מקבלת שאת אכן בכיוון הנכון, את יכולה להיות רגועה, תעשי את הדברים בקצב שלך, אל דאגה את לא עומדת למבחן מול הבריאה.

ענתי44

New member
תודה רותי מכל הלב../images/Emo140.gif

|קראתי אמש בספר שדן בייעוד ( מבית מטבחו של מי שכתב את הנזיר שמכר את הפרארי ) כי אתה לא מחפש את ייעודך בחיים הייעוד מחפש אותך, ואתה צריך להיות קשוב כדי לקרוא את הייעוד כשיגיע. תודה על דבריך. למדתי לאחרונה ששנים אני נאחזתי בשיחי הגדה של נהר החיים מחשש לטבוע ולכן נמנעתי מדברים והפסדתי את מסעם המופלא של החיים. למדתי להרפות ועכשיו אני לומדת לתת לזרם החיים לשאת אותי בקצב שלהם ולמחוזות נסתרים. אני שמחה שיש לי אישור ממך שאני בכיוון הנכון כי אני מרגישה שאני בכיוון המוביל לייעודי עלי אדמות. תודה

למעלה