שאלת יום א'=]

fairy19

New member
שאלת יום א'=]

היי רותי.. יש לי התלבטות קשה שאני מקווה שהמדריכים יוכלו לעזור.. אני עדיין לומדת..והבעיה שאני צריכה כסף..אז חשבתי לחפש עבודה רק לסופ"ש.. אבל מצד שני אני מאוד מאוד חוששת שזה יפריע לי בלימודים...ובכלל יתיש אותי..(כי לעשות משו כל השבוע לא הכי נוח חח) אבל כמו שאמרתי אני באמת רוצה להרוויח כסף אבל נורא חוששת מההשלכות על לימודים וחיים בכללי... אני גם מודעת שהרבה אנשים עובדים סופ"שים אבל אני לא בטוחה שאני יוכל .. אז מה לעשות?
אהה ועוד שאלה שלא קשורה לתקשור מדריך/ מלאך זה אותו דבר בעצם?.. תודה מראש
ושיהיה לך שבוע מעולה

רותי 11

New member
fairy19 יקרה

אני מקבלת שיש לך המון חששות לא מוצדקות, אל תפחדי מהקושי את יוצרת אותו דרך המחשבה, דברים שהם נכונים לך אין איתם בעיה ההזדמנויות מגיעות בקלות וגם הדברים עוברים בקלות הכל עניין של תפיסה, שום דבר לא יתיש אותך אם תעשי את זה באהבה וכמו שאמרת את באמת רוצה להרוויח כסף, אז אל תעכבי את עצמך דרך מחשבות מעכבות ומבלבלות, חפשי עבודה בלי חששות והדרכים יפתחו לך, מתוקה הדרךאם תהיה קשה או קלה תלויה בך בלבד, ולא במצב הכלכלי העולמי או בכל דבר אחר קטן כגדול, התמקדי ברצונות שלך ודרכך תצלח. מלאך ומדריך זה לא אותו דבר למרות שיש כאלה שהמדריך שלהם הוא מלאך אבל הם מגיעים ממעגלים שונים והם עושים תפקידים שונים.

fairy19

New member
ואי תודה

את ממש צודקת בזה שהמחשבה שלי יוצרת את זה אני מודעת לזה גם חחח אבל הלוואי והמודעות היתה מפחיתה תחששות.. אבל בסדר.. כנראה אני אנסה לחפש משו=] ואפשר בקשה קצת מידע על מלאכים?... האם לכל 1 מאיתנו יש?.. מדריך נראה לי הבנתי מה עושה אבל מלאך לא כלכך..

רותי 11

New member
fairy19 מתוקה

כן לכל אחד מאיתנו יש מדריך מלאך הוא לא נשמה, המערך המלאכי שייך למעגל שנקרא מעגל ההוצאה לפועל והכוונה היא שהם בעצם מוציאים לפועל את ההחלטות שיהוה מחליט הם פשוט מבצעים

לא בטוחה שהבנתי

אין לו נשמה? אין לו עצמי גבוה? הוא על בסיס אנרגיה כמו רובוט? כמו החוצנים?

רותי 11

New member
טופי הפיה - הבנת נכון

אבל לא הוא לא כמו החוצנים אין לו עצמי גבוה הוא לא נשמה הוא נוצר לצורך מסויים בבריאה הוא מעין כלי שרת של המישור שאנחנו נמצאים בו ולא סתם קוראים להם מלאכי שרת, ועוד משהו לא סתם שמו את המטטרון בראש המסדר המלאכי היה צריך שיהיה שם מישהו שחווה בגוף פיזי (חנוך) כדי שיוכל להכניס קצת רגש ארצי יותר

אם כך אז...

המטטרון הוא מלאך שהוא נשמה או שהוא גם לא נשמה אבל היה בגוף פיזי?

רותי 11

New member
המטטרון הוא לא מלאך

הוא אמנם נמצא בראש המסדר המלאכי והוא אכן היה נשמה, הוא חווה בגוף פיזי אבל בגלל שהוא היה אדם אפשר לומר כמעט מושלם לכן אלוהים החליט לשים אותו בראש המסדר המלאכי

fairy19

New member
מלאכים.?

אז מלאכים לא בדיוק "שומרים עלינו" כמו שאנשים אומרים?.. ואיך זה שיש אנשים שמסוגלים לתקשר איתם אם הם סוג של "רובוט" (אם הבנתי חח או שהתבלבלתי פה?.)

כלומר יש גם מלאכים שהם נשמה,

קריון הוא נשמה, נכון? ומלאכים שומרים הם נשמות או לא?

רותי 11

New member
טופי הפיה יקרה

אין מלאכים שהם גם נשמה הם שייכים למערך אחר לחלוטין מאיתנו קריון הוא לא נשמה הוא לא חווה בגוף והוא גם לא מלאך הוא שייך לשירות המגנטי. מלאכים שומרים הם לא נשמות, לכל אדם יש מלאך כזה והוא שומר על התכנית הנשמתית שירדנו איתה מראש אבל הוא לא נשמה. הרבה פעמים משתמשים במושגים אתם מלאכים וכזה אבל זה רק מושג לא יותר.

רותי, אני בשוק

איך ייתכן שקריון הוא לא נשמה שהרי התקשורים שלו מוצפים ברגש מצדו? איך תסבירי את זה?

מה הכוונה?

רגשות קשור לנשמה ולישות שהתגלמה בגוף, מה הקשר בין רגשות לצד ימין?

רותי, מה הקשר בין רגשות לצדדים?

אני רואה שקריון בדבריו יש הרבה אהבה ורגש אז איך הוא לא נשמה? זה מוזר שרובוט יתבטא ככה?

רותי 11

New member
לא אמרתי שהוא רובוט

אמרתי שהוא לא נשמה וכמו שאמרתי הם מכירים רק רגש אחד והוא אהבה אין להם רגשי רחמים ורגשות נמוכים ארציים

למעלה