שאלת יום א'

שאלת יום א'

רותי יקרה, תוכלי להגיד לי מה הקשר שלי בגלגולים קודמים לחברת ילדות טובה שלי שהייתה בכיתה מקבילה שלי בעממי ובתיכון ובכיתה י' עברה לכיתה שלי ואז התחברנו. עד כמה שידוע לי היא נשואה+2 וגרה כיום בחו"ל (הקשר איתה למעשה נותק בשנים האחרונות). את השם המלא אני שולחת לך במסר. בתודה מראש.

רותי 11

New member
טופי הפיה היקרה

סתם מסקרנות אם אין לך היום איתה קשר למה את בכל זאת רוצה לדעת? את יודעת יש אנשים שמגיעים לחיים שלנו לתקופה מסויימת וככה זה צריך להיות ולאחר מכן כל אחד ממשיך את החיים שלו במסלול שונה וזה בסדר, מעניין למה את לא משחררת אותה במחשבות שלך. ולשאלתך: אני רואה קשר רומנטי ביניכן את היית הגבר והיא האישה, בתקופה (לפי הבגדים) משהו אירופאי בזמן ימי הביניים[ או קצת אחרי כן). אני רואה אותה נשנענת עלייך באהבה היא מחזיקה פרח ביד, ואתם בקטע מאוד רגוע ושלוו ביחד, תמונה מאוד רומנטית היחסים ביניכם היו מאופיינים על ידי רוגע ושלווה לא סערת רגשות וכדומה. איך זה משליך לחיים שלך היום? זה פשוט לחוות עוד צד של רגשות ביניכן.

../images/Emo51.gif

אני בכל זאת רציתי לדעת כי לפי עניות דעתי בגלגול זה שתינו באנו למטרת עזרה ואני פועלת בכוון בעוד היא אמנם התעוררה אבל התפזרה לכוון אחר ולכן עניין אותי אם את רואה את העזרה (הרוחנית) שלה או שלנו בגלגולים אחרים.

למעלה