שאלת יום א'

gita3

New member
שאלת יום א'

היי רותי, אני מקווה שנהנית בחופש. אני מעוניינת להתחיל לימודים בתחום שונה לחלוטין מהתחום בו אני עובדת. בעבר כתבת לי שללמוד זה תמיד טוב, הנק' היא שהתחום אותו אני שוקלת ללמוד עכשיו שונה לחלוטין מהרעיונות שהיו בראשי בעבר. אני עובדת בעבודה מאוד תובענית והלימודים יגזלו ממני זמן רב, אך מדובר בתחום שמעניין אותי. רציתי לדעת אם תוכלי לתקשר עבורי ולבדוק האם יש לי פוטנציאל להצליח בלימודים אלה ואף בעבודה בתחום חדש או האם עדיף שלא אכנס כלל לכל העניין הזה. תודה ענקית מראש.

רותי 11

New member
מתוקה שכחת לציין

איזה תחומים את עובדת ומה את רוצה ללמוד תצייני ואני אענה לך בכל מקרה, לא תצטרכי לחכות לשבוע הבא

gita3

New member
תשובה

היי רותי, אני עובדת במשרד העוסק בתחום המשפטי ומעוניינת ללמוד אמנות. תודה.

רותי 11

New member
מתוקה לא שכחתי אותך

תראי חמודה כל מה שאנחנו אוהבים מצליח לנו ואנחנו זורמים אתו ואנחנו מקבלים את התמיכה המלאה מהבריאה, העניין הוא שאת צריכהל הסיר חששות שיש בך להזיז את הספקות האם זה נכון לי האם זה יצליח ואיפה אני אמצא זמן לכך אלה הן מחשבות מעכבות. אגב האמנות שאת מדברת עליה היא בכיוון העשייה? כמו לדוגמא ציור פיסול וכדומה? אני מקבלת לגבייך שאת צריכה להיוצ פחות תובענית עם עצמך ויותר להתרכך פחות להיכנס או יותר נכון להכניס את עצמך למצבי לחץ ומתח ואני לא מתכוונת דווקא ממקרים דרמתיים. האומנות תחבר אותך למי שאת לפנים שלך היא תיתן לך יותר טעם לחיים היא תתן לך חוזק נפשי כי יהיה לך מעין מעוז לברוח אליו כדי להירגע, כדי להביא את עצמך לידי ביטוי, מה שלא ממש קורה בעבודה היומיומית, מה שאת צריכה לעשות זה פחות לדוש מעצמך ולזרום עם מה שאת באמת מרגישה שזה נכון לך. אמנם על פניו התחומים נראים ניגודים אחד לשני אבל אין קשר, כי בכל אחד מאיתנו יש את הפנים והחוץ, ובמקרה שלך הפנים זאת האומנות והחוץ זאת הפרנסה כמובן שאת תוכלי להסתדר אני לא מקבלת שצריכה להיות לך בעיה, כמו שאמרתי הכל עניין של תפיסה ורצון אמיתי מבפנים, אני מקבלת שיש לך את ברכת הדרך ללמוד ובטח ובטח למשהו שיעשה לך טוב מבפנים.

למעלה