שאלת יום א'

fairy19

New member
שאלת יום א'

היי רותי...=] מפני שאני חדשה פה אני עדיין לא בדיוק יודעת על איזה סוג של שאלות את עונה כי בינתיים אני רואה שאלות על גלגולים וכו'.. ולי יש שאלה קצת שונה הפעם.. שנראה לי תיקשור עם יישות תעזור פה , אם תאכלי לענות עליה בכל דרך שהיא ,ואם לא אז סבבה לא נורא . טוב אז בעיקרון זה על מצבי שלי אני בזמן האחרון נכנסת לסוג של דכאונות אני מרגישה פשוט שאין לי מוצא ושאני סתם פה כאילו ואני מרגישה כאילו אני "תקועה" כזה ז"א אני מפחדת מהעתיד ומפחדת שאני לא יצליח ויש לי חששות מהרבה דברים אחרים וזה מן מערבולת של דברים שונים שמביאים אותי למצב שלי ולא הכל גם מובן לי יעני אני אפילו לא יודעת מה קורה לי..אני משארת שזה זה והשאלה שלי היא (אם אפשרי לענות עליה)מתי זה יגמר כבר?..או מה אני צריכה לעשות על מנת "לחזור לחיים" ולאושר? האם אני טועה אפישהו בדרך שהנשמה בחרה?

רותי 11

New member
fairy19 יקרה

תביני שאת לא תקועה כאן, עצם העובדה שאת כאן (כדור הארץ) סימן שבחרת מכל מיני סיבות שלא יהיו להיות כאן. להתנגד לזה לא יפתור את העניין הוא רק יקשה את החיים שלך את פשוט מנותקת מהנשמה שלך ולכן את חשה את זה, את חייבת להתחבר אליה שוב כדי לחוש שאת חיה, כדי לשחרר פחדים לא מוסברים, יש לך ממש נתק ולכן יש גם נתק אנרגטי כשאת מתנגדת לבחירות שהנשמה שלך בחרה את בעצם מנתקת את עצמך ממנה ולכן בא הקושי הזה,זה יגמר כאשר תחליטי להיות מחוברת שוב וכאשר תחליטי שאת רוצהל חזור לחיים. את לא טועה את מנותקת.

fairy19

New member
תודה לך..ועוד משו..

תודה לך על התשובה:) את אומרת שאני צריכה לחזור לדרך שהנשמה בחרה.. איך אני עושה זאת?..אני לא יודעת מה היא בחרה.. אז אני לא יודעת איך להתחבר אליה..

רותי 11

New member
לא אמרתי את זה

אמרתי שאת מנותקת את צריכה לעשות איזה משהו כדי להתחבר שוב ואז אם תלכי לפי הלב את תדעי את רצון הנשמה

למעלה