שאלת יום א'

yelena6

New member
שאלת יום א'

רותי שלום, יש לי חברה שיש לה חסימה במערכות יחסים. לאחרונה קשר עם ידיד טוב שהיא מכירה 7 שנים הפך להיות למשהו מעבר לידידות. הבחור לא רוצה שזה יימשך ונראה כי החליט להיכנס יותר ויותר לדת ולשמור נגיעה. נראה כי אולי הוא עושה זאת כדי לברוח מהתמודדות עם דברים. האם את רואה בעיה שקיימת בינהם מחיים קודמים? או מה מונע ממנה להצליח בקשר דו צדדי בשלב זה בחיים?

רותי 11

New member
היי חמודה

את שואלת בשמה עם ידיעתה? או שזה על דעת עצמך? ואם כן מה השמות שלהם

yelena6

New member
תשובה

כמובן, אני שואלת בבקשתה. שמותיהם שני ושגיא. תודה רבה :)

רותי 11

New member
yelena6 חמודה ../images/Emo140.gif

היי חמודה כשאת רוצה לשאול על אנשים אחרים חשוב לצמיין את השמות כי אני לא יכולה לנחש, וחשוב תמיד לציין שיש אישור מאותו אדם כדי לא לעכב סתם את השאלה. הבעיתיות היא שהיא מחפשת במקומות לא נכונים בגלל לחץ פנימי שלה למצוא בן זוג, זה שהוא לא רוצה ושומר נגיעה זה אומר שהוא שומר ממנה מרחק מגע, שתבין את הדברים האלה ותראה אותם באור הנכון, הבעיות שלו הן שלו היא לא צריכה להכניס את עצמה לתוך הקלחת שלו, שתתמקד בעצמה, ושלא תנסה לפתח כל מיני קונספירציות למיניהן, היא צריכה להיות מחוברת לעצמה היא ממש ממש לא מחוברת זה מה שאנימקבלת עליה, ולכן היא גם לא מוצאת את עצמה במערכות יחסים כי מערכת היחסים שלה עם עצמה חסומה.

yelena6

New member
הבהרות

אין בעיה אדע להבא :) היא גם מבינה כי יש בעיה אישית אך לא יודעת אך להתמודד איתה. מה יש לשחרר?על איזו חסימה מדובר? בטחון עצמי למשל? לא ענית לי לגבי העבר שלהם יחד. אילו בעיות היו להם בחיים קודמים? האם את רואה פוטנציאל להצלחת הקשר?

רותי 11

New member
היי חמודה

בכוונה לא עניתי על חיים קודמים כי אין כאן עניין במקרה הזה לא משנה מה הם היו בחיים קודמים מה שהיא צריכה לעשות זה להתמקד בעצמה במה שמונע ממנה להגיע למערכות יחסים לומר בטחון עצמי זה הדבר הכי בנלי, היא צריכה להבין עם עצמה מה בעצם גורם אצלה לחוסר בטחון עצמי. היא צריכה לשחרר אותו ממנה הוא לא אמור להיות בן הזוג שלה, אולי לא הבנת את מה שכתבתי בתשובה הקודמת אבל היא צריכה להתמקד כרגע בעצמה במערכת יחסים שלה מול עצמה איך היא תופסת את עצמה איך היא רואה את עצמה כאדם ולאחר מכן לצאת החוצה ולחפש בן זוג, שתעשה את הדברים בדרך הנכונה ולא בדרך ההפוכה. דרך בן זוג היא לא תמצא את עצמה, היא חייבת להיכנס ולעשות עם עצמה עבודת מודעות עמוקה לחפור פנימה לשחרר את אותם שדים שמונעים ממנה להגיע למי שהיא באמת לאור שיש בה להבין שיש בה המון אור ואהבה, ומשם היא תוכל לצאת החוצה עם בטחון עצמי.

למעלה