שאלת יום א'

shirshur72

New member
שאלת יום א' ../images/Emo42.gif

שלום רותי יקירה
הייתי מעוניינת בבקשה לקבל מסר/הכוונה עבורי כמו כן,רציתי לשאול על בחור שהיה לי קשר מאד חזק והרסני איתו (הרסני עבורי,כי לקחתי את הקשר איתו מאד קשה,עד היום אני לא מצליחה להשתחרר ממנו ולהמשיך הלאה) את הפרטים אעביר לך במסר. רציתי לדעת האם מדובר בקשר קארמתי? מה היה סוג הקשר ביננו בגילגול? אשמח לשמוע

תשובה

הי shirshur ישנו מקום מאוד חזק אצלך אשר רוצה את אהבתו של אותו בחור , מקום שהיה ומוכן לעשות הכל כדי להוכיח שהוא ראוי לאהבה הזו. מקום שעדין שומר נאמנות ואומר "אני נאמנה לך". הגלגול שעולה לי בהקשר שלכם זה גלגול שהייתם בו זוג והוא תפס אותך מפלרטטת עם אחרים בתגובה לכך הוא שינה את היחס שלו כלפיך והתחיל להתנהג אליך בצורה אלימה ומשפילה, את עשית הכל כדי להראות לו שאת נאמנה לו ושאת ראויה לאהבה שלו , אמרת לו - "לא משנה איך תתנהג אליך , אני אתה שאני תמיד יאהב אותך" את הדינמיקה הזו הבאת לגלגול הזה. טיפול/עבודה אנרגטית יעזרו לך לשחרר אותו.
שרון

shirshur72

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif תודה רבה שרון

מאד מעניין...גם נשמע הגיוני
אני ממש אבל ממש לא מצליחה עדיין "להגמל" מהבחור הזה... האם קראת את השמות ששלחתי לרותי במסר ועל סמך זה ענית לי? מדובר בבחור מבני דודינו, אבל יש בו משהו "אחר" -בטח בגלל שהירח אצלו במזל דלי המרדן:] אני לא מצליחה להשתחרר מההרגשה הקשה שהשאיר בי הקשר איתו והיא- שהוא לא נתן לי את האהבה שלו עד הסוף, כל הזמן ניסיתי (ואמרת את זה בתשובה שלך) להוכיח לו שאני ראויה לו ורציתי (עד היום בעצם) למשוך אותו, שירצה אותי... הקשר איתו הכאיב לי המון, ולכן אני ממש חייבת לקבל איזושהיא עזרה בעניין הזה- כי אני לא יודעת איך אצליח להתקדם לכיוון זוגיות חדשה ומתאימה אם עדיין אני "תקועה" בקשר ההוא...

תשובה

הי shirshur , עניתי לך על סמך מידע שהמדריכים שלי העבירו לי לגביך (לא קראתי את השמות ששלחת לרותי , מה גם שאין צורך בשמות או בכל פרט מזהה אחר מכיון שההדרכה יודעת כבר במי מדובר). לגבי שחרור הקשר אם את מתקשה לעשות זאת בכוחות עצמך אז אני ממליץ לך לפנות לעזרה. בקומונה שלי באזור הקישורים ישנה מדיטציה לשחרור קשרים שיכולה לעזור לך במעט או לפחות לקדם אותך מבחינת השחרור האנרגטי שלך מאותו בחור. בהצלחה והמשך שבוע נפלא. שרון

למעלה