שאלת יום א'

שאלת יום א' ../images/Emo38.gif

שלום רותי. בשבוע שעבר אישרת לי, שבחור שאני מרגישה קרובה אליו,הוא 'נשמה תאומה' שלי . והיום השאלה שלי היא: מה היו היחסים ביני לבינו בגלגול הקודם בו נפגשנו?... ( אני משערת שפגשתי אותו בגלגול קודם) האם היינו אחים\בוס ועובד\ אוייבים... וכו'. הרבה הרבה תודה מראש!

רותי 11

New member
אמא של שירה היחידה מתוקה

את מבינה שכנשמה תאומה אתם מכירים מההתחלה התחלתם את דרככם המשותפת כמעט ביחד ככה שכבר יצא לכם להיות בכמה וכמה גלגולים משותפים, והם היו רבים, ככה שדי קשה לענות על השאלה הזאת, אני אנסה להביא לך דוגמאות של מערכות יחסים (חלקית) שהיו ביניכם: הייתם בעל ואישה, הייתם חברים לנשק, אחים (זכרים) מערכת יחסים זוגית אסורה מאוד מאוד חזקה מבחינה רגשית (מאהבת שלו) ועוד..,

רותי הרבה תודה...

ואם אפשר... אולי תוכלי להזכיר את הגלגול הכי 'פרובלמטי', שבגגלו נפגשו דרכינו גם הפעם?.. כלומר, עד כמה שידוע לי, אנחנו נפגשים כאן עם נשמות שנפגשנו איתם בחיים קודמים, על מנת לתקן משהו ביחסים . מהו הגלגול שבו היחסים היו כ'כ בעייתיים, שנדרש לנו מפגש מחודש,(בחיינו הנוכחיים?...) שוב תודה. זה מרתק, ואני מקווה שגם יביא אותי להבין טוב יותר אותי ביחס אליו, ובכלל בחיי.

ושאלות כלליות...

נראה שבמקרה שלנו, הנשמות התאומות הן לא דמות 'קשה' . אמרת שלרוב, הנשמה התאומה איננה אדם שאיתו אנחנו מסתדרים היטב. האם יש משמעות לכך, שבמקרה שלי ושלו, אנחנו דווקא דמות מנחמת זה בחייו של זה, כמו בעל ואשה... אחים לנשק... ולא אוייבים, או יריבים?... לכל אדם יש אך ורק נשמה תאומה אחת?... או שיתכן שאדם יפגוש במהלך חיים, שני אנשים ששניהם נשמות תאומות שלו?(ואני מתכוונת, ששניהם חיים בו זמנית, ולא שזה אותה נשמה שהספיקה להתגלגל במהלך חייו של הנשמה התאומה שלה......) והאם יכול לקרות, שלי נדמה שאיקס הוא הנשמה התאומה שלי וכן איקס חושב כך עלי, אבל בנוסף, עוד אדם, בטוח שאני הנשמה התאומה שלו, למרות שאני לא ממש מרגישה כך?... כלומר, יש אפשרות שאדם יזהה בצורה שגויה מישהו כנשמה התאומה שלו?... מקווה שלא הגזמתי עם כמות השאלות.... הרבה תודה מראש!

רותי 11

New member
אני ציינתי את המערכת ההרסנית שהייתה

ביניכם כשהיית מאהבת שלו, המערכת הייתה ממש לא בריאה שם. וכמו שאמרתי לא ציינתי את הכל אלא רק קמצוץ, ולא תמיד שאנחנו נפגשים עם נשמות תאומות יש רק קושי זה יכול להיות גם וגם. ולא כל מפגש עם כל נשמה ולא משנה אם היא תאומה או לא יש לנו מה לתקן מולה, רוב הנשמות אין לנו מה לתקן מולן רוב הנשמות באות לעזור לנו בשיעורים שלנו, והן בוחרות מראש אם זה יהיה בדרך הקלה או הקשה (בהבנה הארצית כמובן).

למעלה