שאלת יום א'

שאלת יום א' ../images/Emo20.gif

בוקר טוב. השאלה שלי היא, מדוע הכרתי את ה 'משלים האנרגטי' שלי,(ואם הוא איננו המשלים, נשמה תאומה הוא ודאי) לפני שנתיים, ולא הרבה שנים קודם לכן?... קצת רקע- כמו שסיפרתי כאן בימים האחרונים... אני מרגישה קשר חזק לאדם מסויים.יש לי לא מעט שאלות ותהיות לגבי הנושא, והשאלה הנ'ל היא השאלה הכי בוערת עבורי. הרבה תודה מראש, ויום רגוע שיהיה לכולנו....

רותי 11

New member
מתוקה כדי שאני אוכל לענות לך על השאלה

הזאת את צריכה לרשום לי את השם של אותו אדם משום שאם אני אשאל על המשלים האנרגטי שלך ולדוגמא הוא לא אז אניאקבל תשובה אחרת לכן חשוב שאני אדע במי מדובר,את בהחלט יכולה לשלוח את השם שלו במסר פרטי אם את לא רוצה לחשוף אותו, אני מחכה לשמות שלכם תודה והמשך יום נעים

רותי תודה, ושתי שאלות בבקשה-

1- האם צריך לחכות ליום א' הבא?... או שאפשר כבר עכשיו לכתוב לך מסר ולקבל תשובה? 2- האם שמות פרטיים יספיקו?..או שצריך גם שמות משפחה?... הרבה תודה

רותי 11

New member
מספיק שמות פרטיים

ואני יענה לך כבר את לא צריכה לחכות ליום א'

רותי 11

New member
אמא של שירה היחידה

אני מקבלת שהוא לא המשלים האנרגטי שלך הוא הנשמה התאומה, שזה משהו די קרוב הקשר ביניכם כמו שאת מבינה חזק מאוד נשמתית פגשת בו לפני שנתיים מהסביה הפשוטה שזה מה שקבעתם מראש לא הייתם אמורים להיפגש לפני כן, זה לא היה אפקטיבי מבחינתכם. המטרה של זה בעצם תמיכה אנרגטית ביניכם, ואפילו הייתי אומרת גם הטענה אנרגטית, זה גם להוציא אתכם מתבניות חשיבה מסויימות מתפיסות מסויימות שעל פיהן חייתם עד לאותו זמן, להראות לכם ברמת החוויה והתחושה שיש דברים שעובדים אחרת, שהחיים והמציאות היא שונה לחלוטין ממה שחשבתם עד כה. זה אמור לפתוח אתכם לעולם אחר.

ואווו.... המון תודה.

ושאלה- מה פירוש 'להטעין אנרגטית'?... איך עושים את זה?... הכוונה היא לשיחות נפש?... או משהו אחר?.. התרגשתי מאוד לקרוא, שאכן לא טעיתי והוא קרוב אלי מאוד מבחינת הנשמה.

רותי 11

New member
בהחלט שהשיחות הן סוג

של הטענה אנרגטית ואפילו הזנה אנרגטית אל תשכחי שגם לשפה יש תדר מסויים וכאשר אנחנו מדברים אנחנו מעבירים את אותו תדר. לכן השיחות שלכם הן מעבר למילים הרגילות

שוב תודה. ואם אפשר -

הכוונה לשיחות ששומעים אחד את הקול של השני, או שגם מכתבי אימייל נחשבים לעניין?... ואיך עוד אפשר להטעין ולהזין אנרגטית?... כלומר, שיחות הן דרך אחת. יש עוד דרכים מומלצות?.. ואגב, בהחלט אני יודעת למה שאת מתכוונת, כשאת אומרת שזה 'מעבר למילים הרגילות'... תודה!

למעלה